Поръчай

XADO MAXIMUM New Car

XADO MAXIMUM New Car
  • Производител: XADO
  • Код на продукта: XADO MAXIMUM NEW CAR
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 58,00 лв.

XADO Maximum New Car гарантира много голяма степен на предпазване и отлично напасване на триещите се компоненти.

Продуктът е иновативен, специално създаден за превозни средства с изминат пробег до 20 000 км.  Възстановява износването на елементите по време на експлоатация, осигурява предпазване на частите от претоварване и прегряване, увеличава мощността и пъргавостта на мотора, повишава ресурса на мотора, увеличава смазочните свойства на моторното масло, намалява шума и вибрациите, подобрява икономията на гориво, осигурява безизносна защита на мотора за 100 000 км пробег.

Какви са ползите от употребата на продукта?

- Предпазната обвивка защитава мотора до 100 000 км. пробег.  Ревитализиращият процес се случва в интервала 1000 - 1500 км. Не ви препоръчваме да сменяте маслото през това време;
- Хадо максимум new car е създаден за дизелов, бензинов или газов автомобил с обем на маслената система от 3 -5 литра;
- Подходящ за всякакви типове масло.

Как се използва продуктът?

Минималната температура на маслото трябва да е 250 С. Разклатете добре разфасовката. Подгрейте превозното средство до работна температура и сложете Хадо продукта в маслената система. Запалете двигателя и оставете автомобила да работи на празен ход в рамките на 5 - 10 минути. След това използвайте автомобила в нормален режим.

Опаковка от 225 мл.


ВАЖНО!!!

Продуктът не е съвместим с двигатели с вътрешно горене със специално втвърдяващо покритие на цилиндрите (ALUSIL, LOKASIL, NIKASIL, GALNIKAL), тъй като те нямат нужното покритие за създаване на метало-керамична обвивка.

Още няма мнения за този продукт.

Напишете ревю

    Лош           Добър
Подобни продукти