Поръчай

Продукти XADO

XADO EX120 за дизел 9мл (3 етапа)Sale
10% OFF
НАМАЛЕНО С 10%
XADO EX120 за дизел 9мл (3 етапа)

36,00 лв.40,00 лв.

XADO EX120 за механични скоростиSale
10% OFF
НАМАЛЕНО С 10%
XADO EX120 за механични скорости

36,00 лв.40,00 лв.

XADO Highway
XADO Highway

35,00 лв.

XADO MAXIMUM New CarSale
15% OFF
НАМАЛЕНО С 15%
XADO MAXIMUM New Car

58,00 лв.68,00 лв.

XADO MAXIMUM Twin TurboSale
12% OFF
НАМАЛЕНО С 12%
XADO MAXIMUM Twin Turbo

300,00 лв.340,00 лв.

XADO Tuning
XADO Tuning

55,00 лв.

XADO АнтигелSale
14% OFF
НАМАЛЕНО С 14%
XADO Антигел

30,00 лв.35,00 лв.

XADO една стъпка MAXIMUMSale
14% OFF
НАМАЛЕНО С 14%
XADO една стъпка MAXIMUM

95,00 лв.110,00 лв.

XADO една стъпка трансмисияSale
10% OFF
НАМАЛЕНО С 10%
XADO една стъпка трансмисия

57,00 лв.63,00 лв.

Показани са от 1 до 15 от общо 15 продукта на 1 страници. Продукти за сравнение (0)

XADO CHEMICAL GROUP е световна марка, която произвежда висококачествени моторни масла и присадки за ревитализация на превозните средства. Производителят има в портфолиото си над 250 вида моторни масла, автохимия и ревитализанти, които можете да намерите в над 60 държави в Европа, Азия, Африка, Австралия, Северна и Южна Америка.

XADO CHEMICAL GROUP създава своята продуктова гама, спазвайки стриктно всички изисквания на сертификата ISO 9001-2000. Всички техни продукти са направени така, че да действат ревитализиращо на износените автомобилни компоненти. Това възстановяване става чрез изграждането на метало-керамично покритие върху повърхностите. XADO съставките имат взаимодействие с металните елементи и посредством химическа реакция правят новия метало-керамичен слой и метала в единен компонент. Благодарение на това свойство, техните ревитализиращи продукти възстановяват геометрията и текущото износване на детайлите. Новата повърхност има огромна здравина и става по-устойчива срещу последващо износване. Обработените части с ревитализанти, притежават и доста по-дълъг експлоатационен живот.

Ревитализантите на XADO предотвратяват скъпите ремонти. Продуктите на марката създават слой от металокерамика, който предпазва и същевременно удължава живота на движещите се части от 2 до 4 пъти. Добавките и ревитализантите на XADO връщат мощността, намаляват разхода, възстановяват износените метални части и осигуряват по-дълъг експлоатационен период на вашето превозно средство. Металокерамиката, която се съдържа в добавките и маслата XADO остава в маслото и горивната система до 100 000 км след използването й.

Оригинални продукти, произведени в Германия, Нидерландия и Украйна. При нас можете да намерите огромно разнообразие от ревитализанти на тази XADO, която голяма част от нашите потребители вече познават и употребяват заради нейното безкомпромисно качество.

Mоторните масла XADO подхождат идеално на бензинови и дизелови двигатели. Компанията предлага голямо разнообразие от видове моторни масла - напълно синтетични, полусинтетични, минерални моторни масла.

Каква е разликата между тях? 

Основната разлика е в начина на производство и в основните материали. Минералните масла се произвеждат от суровия нефт по метода на рафинерия и дестилация. Когато говорим за напълно синтетично масло, тези масла се произвеждат чрез синтез на определени химични съединения, осигуряващи по този начин максимална химическа и термична стабилност. Полусинтетичните моторни масла съдържат както минерални, така и синтетични съединения.

Xado предлага моторни масла на цени, които зависят изключително от качеството на материалите и показаните технически свойства, а не от името на производителя. Тоест техният асортимент е високо качество, без това да е свързано с кух маркетинг и рекламни стимули.

Брандът XА́DO

XА́DO е мултинационална компания със седалище в Германия, Холандия и Украйна, която произвежда ревитализанти, смазочни материали, масла, греси, добавки за масла, добавки за гориво и огнестрелни оръжия.

Компанията е основана през 1991 г. в Харков, Украйна. Името XADO е съкратено от украинските думи Kharkovskiy Dom (Харковска къща). През 1998 г. директорите на компанията патентоват разработката на ревитализиращ продукт, обработващ метала, който има способността да възстановява и предпазва механизма от износване. 

Първият продукт е представен през декември 1999 г. През 2004 г. пък в Холандия, заедно с европейския производител на масла Eurol, е създадено предприятие XADO Lube B.V., което е специализирано в производството на масло с атомен ревитализант XADO Atomic Oil. Освен в Холандия, Xado има централа в Германия. Днес продуктите на XADO се произвеждат под лицензите на XADO Германия и Xado Lube B.V., Холандия. Продуктите на XADO притежават TUV сертификат за потвърждение на производителността, ISO 17025, одобрен от Американския петролен институт.

Компанията произвежда над 1000 продукта, предимно за поддръжка на автомобили, които могат да бъдат закупени в повече от 100 страни по целия свят. Най-известните продукти на XADO включват ревитализанти, моторни масла и продукти за грижа за автомобила VeryLube. Специалистите оценяват XADO като основен играч и на украинския пазар на вносни и местни антифрикционни материали, активно заемащ почти всички основни региони на постсъветските страни. Пазарният дял на компанията е 24%, докато в сегмента на нанокерамиката е до 90%. При нас Motornomaslo ще откриете най-добрите продукти Xado.

Ревитализантите на Xado

Безспорно, това са едни от най-известните продукти на бранда. Те не се категоризират като добавки, а като възстановителен смазочен материал. Това е и причината да има отделни ревитализанти за дизел и за бензин. Ревитализантите се добавят към моторното масло, но по никакъв начин не взаимодействат с тях. Моторното масло си действа само, ревитализантът също. Основната му функция е да създаде металокерамично покритие върху всички метални части, като пропуска гумените уплътнения. Това покритие защитава частите от износване, само ако не са на 100% износени и не присъстват огромни дупки в тях. Страничен ефект е, че частите увеличава размера си, заради металокерамичното покритие. Това подобрява цялостната дейност на двигателя. Не е необходимо да се спира работа, докато действат ревитализантите. 

На практика, благодарение на това покритие, металът става по-здрав и е защитен от корозия. Освен това се намалява съпротивата му при триене, което на практика означава нисък разход на енергия. Едва ли има шофьор, който не би искал да се възползва от подобна ефективност.

Продуктите на Xado са уникални и са известни по цял свят. Те са патентовани и технологията им е единствена по рода си. Веднъж ако сте използвали ревитализантите им най-вероятно знаете на какво са способни и как могат да удължат живота на вашия двигател.