Поръчай

Автокозметика SONAX

 Препарат за почистване на мазни петна SONAX
Препарат за почистване на мазни петна SONAX

Препарат за почистване и премахване на мазни замърсявания и петна от SONAX. Безотказно и бързо отстранява следи от лепила, стикери, масло, катран и грес върху текстилните повърхности. Начин на употреба - замърсените части се напръскват със спрея и ра..

16,00 лв.

Лосион за кожа SONAX
Лосион за кожа SONAX

Висок клас лосион за кожа SONAX, който перфектно освежава миризмата и цвета, премахвайки и най-упоритите замърсявания от грес и масло. Създаден за поддръжка и почистване на вътрешните облицовки в колите, кожените покрития по мотоциклетите и други под..

15,50 лв.

Почистващ препарат за интериор на автомобил SONAX
Почистващ препарат за интериор на автомобил SONAX

Препарат за почистване на тапицерия, килими, подови настилки и други текстилни материи в интериора на автомобила. Успешно освежава цветовете, прониква дълбоко и премахва и най-упоритите замърсявания. Много добър избор за вътрешно почистване на кола о..

13,50 лв.

Пяна за поддръжка на кожа SONAX Profiline
Пяна за поддръжка на кожа SONAX Profiline

Професионална пяна за почистване и поддръжка на кожен интериор във всички цветове на автомобили и мотоциклети. Може да бъде използвана и за кожени мебели. Възстановява естествения вид на кожата, отстранявайки мазните петна и замърсявания. Наличието н..

19,00 лв.

Показани са от 1 до 4 от общо 4 продукта на 1 страници. Продукти за сравнение (0)

SONAX е лидер на пазара в продуктите за грижа за колата в Германия и един от водещите световни производители. Марката е представена в 100 държави по света, включително България. Повече от 60 години фирмата разработва и произвежда висококачествена автокозметика на достъпни цени. Независимо дали става дума за моторни спортове, тунинг сцена или класически автомобили за перфектното представяне SONAX винаги ще бъде на разположение на автомобилните фенове и експерти.

Читателите на водещите списания за автомобили в Германия са единодушни: най-добрите продукти за грижа за колата идват от SONAX. Това се потвърждава от проучванията на читателите, проведени от "Auto Bild", „Motor Klassik“, „auto, motor und sport“, „motorsport aktuell“ и „Auto Zeitung“.

Никаква друга марка за авто козметика и поддръжка на колата не се ползва с толкова висока почит сред шофьорите. Това става особено очевидно от гласуването на читателите на "Auto Bild" 2017 - за 71% от читателите, марката с яркочервеното лого е номер едно за пети поред последователно (брой 13/2017).