Поръчай

Автокозметика SONAX

Лосион за кожа SONAX
Лосион за кожа SONAX

Висок клас лосион за кожа SONAX, който перфектно освежава миризмата и цвета, премахвайки и най-упоритите замърсявания от грес и масло. Създаден за поддръжка и почистване на вътрешните облицовки в колите, кожените покрития по мотоциклетите и други под..

15,50 лв.

Почистващ препарат за интериор на автомобил SONAX
Почистващ препарат за интериор на автомобил SONAX

Препарат за почистване на тапицерия, килими, подови настилки и други текстилни материи в интериора на автомобила. Успешно освежава цветовете, прониква дълбоко и премахва и най-упоритите замърсявания. Много добър избор за вътрешно почистване на кола о..

13,50 лв.

Препарат за почистване на мазни петна SONAX
Препарат за почистване на мазни петна SONAX

Препарат за почистване и премахване на мазни замърсявания и петна от SONAX. Безотказно и бързо отстранява следи от лепила, стикери, масло, катран и грес върху текстилните повърхности. Начин на употреба - замърсените части се напръскват със спрея и ра..

16,00 лв.

Пяна за поддръжка на кожа SONAX Profiline
Пяна за поддръжка на кожа SONAX Profiline

Професионална пяна за почистване и поддръжка на кожен интериор във всички цветове на автомобили и мотоциклети. Може да бъде използвана и за кожени мебели. Възстановява естествения вид на кожата, отстранявайки мазните петна и замърсявания. Наличието н..

19,00 лв.

Показани са от 1 до 4 от общо 4 продукта на 1 страници. Продукти за сравнение (0)

SONAX е лидер на пазара в продуктите за грижа за колата в Германия и един от водещите световни производители. Марката е представена в 100 държави по света, включително България. Повече от 60 години фирмата разработва и произвежда висококачествена автокозметика на достъпни цени. Независимо дали става дума за моторни спортове, тунинг сцена или класически автомобили за перфектното представяне SONAX винаги ще бъде на разположение на автомобилните фенове и експерти.

Читателите на водещите списания за автомобили в Германия са единодушни: най-добрите продукти за грижа за колата идват от SONAX. Това се потвърждава от проучванията на читателите, проведени от "Auto Bild", „Motor Klassik“, „auto, motor und sport“, „motorsport aktuell“ и „Auto Zeitung“.

Никаква друга марка за авто козметика и поддръжка на колата не се ползва с толкова висока почит сред шофьорите. Това става особено очевидно от гласуването на читателите на "Auto Bild" 2017 - за 71% от читателите, марката с яркочервеното лого е номер едно за пети поред последователно (брой 13/2017).