Поръчай

Автокозметика SONAX

Показани са от 1 до 24 от общо 46 продукта на 2 страници. Продукти за сравнение (0)

SONAX е лидер на пазара в продуктите за грижа за колата в Германия и един от водещите световни производители. Марката е представена в 100 държави по света, включително България. Повече от 60 години фирмата разработва и произвежда висококачествена автокозметика на достъпни цени. Независимо дали става дума за моторни спортове, тунинг сцена или класически автомобили за перфектното представяне SONAX винаги ще бъде на разположение на автомобилните фенове и експерти.

Читателите на водещите списания за автомобили в Германия са единодушни: най-добрите продукти за грижа за колата идват от SONAX. Това се потвърждава от проучванията на читателите, проведени от "Auto Bild", „Motor Klassik“, „auto, motor und sport“, „motorsport aktuell“ и „Auto Zeitung“.

Никаква друга марка за авто козметика и поддръжка на колата не се ползва с толкова висока почит сред шофьорите. Това става особено очевидно от гласуването на читателите на "Auto Bild" 2017 - за 71% от читателите, марката с яркочервеното лого е номер едно за пети поред последователно (брой 13/2017).