Поръчай на
Мотори

Масло за мотори Repsol

Маслата Repsol са най-добрият вариант за вашия мотоциклет, тъй като те са продукти с възможно най-високо ниво на качество. Ние предлагаме масла, които са напълно приспособени към нуждите на всеки тип моторен двигател. Дългогодишният опит на Repsol в смазочния сектор и отдадеността на компанията за изследвания в технологичния център на Repsol гарантират, че произвеждат масло за двутактови или четиритактови мотори с гарантирано ниво на качество.

20 годишното партньорство между Repsol и Honda в MotoGP, най-успешният съюз в историята на Световното първенство, позволи създаването на масло Repsol за шампиони в резултат на опита, натрупан в най-взискателните серии от тестове.

Масло Repsol MOTO ATV 4T 10W40
Масло Repsol MOTO ATV 4T 10W40

Мото масло Repsol, разработено специално за 4-тактови ATV, за да отговаря ефикасно на тежките им условия на експлоатация. Специален акцент за оптимално смазване и минимално износване при високи обороти на двигателя. Характеристики на това синтетично ..

22,00 лв.

Масло Repsol MOTO COMPETICION 2T
Масло Repsol MOTO COMPETICION 2T

Синтетично мото масло Репсол за двутактови мотоциклети, гарантиращо чист двигател, цялостна защита, моментално ускорение и ниско ниво на вредните емисии. Характеристиката на това моторно масло поддържа чисти колекторите и удължава живота на двигателя..

22,00 лв.

Масло Repsol MOTO HMEOC 4T 10W30
Масло Repsol MOTO HMEOC 4T 10W30

Мотоциклетните масла Repsol MOTO RACING HMEOC 4T 10W30 се характеризират с много висока термична стабилност при високи температури и високи обороти, отлижно грижейки се за 4-тактовите двигатели против износване. Формулировката спрямо високите HMEOC и..

29,00 лв.

Масло Repsol MOTO OFFROAD 2T
Масло Repsol MOTO OFFROAD 2T

Синтетично масло за офроуд мотоциклети с 2-тактови двигатели. Максимална защита от износване при високи обороти, в каквито най-често се изпозват offroad моторите. Може да бъде използвано за смяна на масло при мотори с инжекционна система за автоматич..

22,00 лв.

Масло Repsol MOTO Offroad 4T 10W40
Масло Repsol MOTO Offroad 4T 10W40

Масло за offroad мотоциклети - enduro, motocross, trial. Гарантирана ефективност при екстремни натоварвания, защитен и чист двигател, осигуряващи по-дълъг експлоатационен период. Отлично смазване при ниски температури.Характеристики на това мото масл..

21,00 лв.

Масло Repsol MOTO RACING 4T 10W40
Масло Repsol MOTO RACING 4T 10W40

Синтетично масло Repsol 10W40 4T с доказани качества при тестове при екстремни условия с мощни 4 тактови двигатели. Гарантира отлична чистота и защита на целия двигател, както и на скоростната кутия, но и гладко приплъзване на дисковете на съединител..

25,00 лв.

Масло Repsol MOTO RACING 4T 10W50
Масло Repsol MOTO RACING 4T 10W50

Синтетично мотоциклетно масло Repsol за мощни 4-тактови мотори с доказани качества при тестове при екстремни условия. Използваните добавки в това масло осигуряват отлична чистота и защита на двигателя, скоростната кутия и съединителя, дори удължава ж..

27,00 лв.

Масло Repsol MOTO RACING 4T 5W40
Масло Repsol MOTO RACING 4T 5W40

Мотоциклетно масло Repsol MOTO RACING 4T 5W40, създадено да удовлетвори нуждите на мощните 4 тактови двигатели. Напълно синтетично, със стабилна структура, гарантиращи невероятна защита на двигателя, скоростната кутия и съединителя. Намалява разхода ..

24,00 лв.

Масло Repsol MOTO RIDER 4T 10W40
Масло Repsol MOTO RIDER 4T 10W40

Искате да направите дълго пътуване с вашия мотор, без да се притеснявате за нивото на маслото? Това масло Repsol е най-добрият вариант за това! Специално предназначено за шофиране на дълги разстояния и за мотоциклети с 4-тактови двигатели. Поддържа д..

15,00 лв.

Масло Repsol MOTO RIDER 4T 15W50
Масло Repsol MOTO RIDER 4T 15W50

Repsol Moto Rider - специално разработено мотоциклетно масло 15W50 за 4-тактови двигатели, независимо от обема, но много добър избор за големи кубатури, работещи при високи температури и обороти. Изключително подходящо масло за дълго шофиране без пос..

15,00 лв.

Масло Repsol MOTO SCOOTER 2T
Масло Repsol MOTO SCOOTER 2T

Синтетично мото масло за скутери, оборудвани с 2-тактови двигатели. Това масло Репсол за скутери е създадено специално за "стоп-старт" режима на шофиране на този вид мотоциклети. Намалява шума и отделянето на вредни емисии, посредством "бездимната" с..

18,00 лв.

Масло Repsol MOTO Scooter 4T 5W40
Масло Repsol MOTO Scooter 4T 5W40

Полусинтетично масло за скутери Repsol, изключително подходящо за градски условия, но и с възможност за използване при междуградски пътувания. Отлично смазване при старт при ниски температури, запазващо се и при по-големи натоварвания. Перфектният из..

18,00 лв.

Масло Repsol MOTO SINTETICO 2T
Масло Repsol MOTO SINTETICO 2T

Синтетично мотоциклетно масло за висок клас двутактови двигатели с малък обем на цилиндъра. Намалява триенето и износването на двигателя и предпазва от образуване на отлагания по изпускателната система. Много устойчив маслен филм, с добра окислителна..

17,00 лв.

Масло REPSOL MOTO SINTETICO 4T 10W40
Масло REPSOL MOTO SINTETICO 4T 10W40

Всесезонно синтетично масло Репсол с изключително добра термична стабилност. Предназначено за средни и големи кубатури на съвременните 4-тактови двигатели. Има диспергиращи и детергентни свойства, поддържащи чисти частите на двигателя. Лесен старт пр..

16,00 лв.

Масло Repsol MOTO SPORT 4T 10W40
Масло Repsol MOTO SPORT 4T 10W40

Repsol Moto Sport 10W40 4T е най-доброто масло за мотоциклети, паркирани вечерно време на открито и употребявани при най-различни климатични условия. Улеснява стартирането, благодарение на вискозитетните му характеристики. Полусинтетично мотоциклетно..

17,00 лв.

Масло Repsol MOTO TOWN 2T
Масло Repsol MOTO TOWN 2T

Масло за 2-тактови мотоциклетни двигатели и градско шофиране. Поддържа чисти изпускателните колектори, намалява зацапването на запалителните свещи, защитава и удължава живота на двигателя, благодарение на добрите си смазващи свойства. Висока устойчив..

15,00 лв.

Спрей за верига Repsol Moto Chain
Спрей за верига Repsol Moto Chain

Спреят за вериги Repsol moto chain е аерозолен смазочен продукт за работещи при високи температури или в доста прашна среда вериги и отворени трансмисии. Нанася се лесно и перфектно прилепва към веригата,  водещо до  спад  на  заг..

14,50 лв.

Показани са от 1 до 17 от общо 17 резултата на (1 страници)