Масло Repsol за автомобилни двигатели
Поръчай на

Автомобили

Масло Repsol - грижа и за най-взискателните двигатели, отговаряща на най-строгите стандарти и норми за качество. Специфична формула, която осигурява перфектно смазване и максимална защита, подобрява производителността на двигателя и удължава неговия жизнен цикъл. Маслата Repsol са одобрени и признати от производителите на двигатели и автомобили, а новата гама от смазочни материали Elite се адаптира към специфичните нужди на всеки тип двигател, намалява разхода на гориво и замърсяващите атмосферни емисии.

Качеството на моторното масло Repsol е доказано в най-екстремните и натоварващи автомобилни състезания и е отличен избор за Вашият автомобил, независимо от двигателя и стила Ви на шофиране!

Масло Repsol CARRERA 10W60

Изцяло синтетично двигателно масло Repsol, комбинация от естерни базови масла и полиалфаолефини (PAO). Разработено за моторните спортове, постига по-висока мощност на двигателя, но и същевременно ефикасно го защитава от износване и триене. Препоръчва..

30,00 лв.

Масло Repsol CARRERA 5W50

Синтетичното масло Repsol е резултат от годините натрупан опит и познания на състезателните екипи Repsol.  Създадено да покрива нуждите на двигатели с високо натоварване, като е идеалният вариант за мощни автомобили, които се използват ежедневно..

28,00 лв.

Масло Repsol ELITE 50501 TDI 5W40

Синтетично масло Repsol за TDI двигатели на Audi, VW, Skoda и Seat. Съвместимо и с бензинови, газови (LPG) и метанови (CNG) двигатели от VAG групата. Ниско съдържание на пепел, позволяващо да бъде използвано в автомобили с филтър за твърди частици. Н..

18,00 лв.

Масло Repsol ELITE COMMON RAIL 5W30

Синтетично масло Repsol с дълъг живот. Ниска консумация на гориво и висока защита на двигателя при ниски и високи температури. Предназначен за Common rail двигатели, както и Valvetronic и турбо компресори, но да не се използва за автомобили с DPF фил..

24,00 лв.

Масло Repsol ELITE COMPETICION 5W40

Синтетично масло Repsol, създадено спрямо опита на състезателните отбори на Repsol. Препоръчвано от редица известни автомобилни производители - Audi, BMW, VW, Mercedes, Porsche. Гарантира чистота на двигателя благодарение на синтетичния му характер и..

18,00 лв.

Масло Repsol ELITE COSMOS F FUEL ECONOMY 5W30

Синтетично масло Repsol за бензиновите и дизелови двигатели на Ford и Рено. Над 3% икономия на гориво. Улеснен старт при ниски температури и износване до минимални граници. Отлични почистващи свойства, гарантиращи по-дълъг живот на двигателя.ОЕМ одоб..

21,00 лв.

Масло Repsol ELITE COSMOS HIGH PERFORMANCE 0W40

Синтетично моторно масло Repsol, създадено да издържа в най-екстремни условия на работа и температури. Активна защита против износване и по-дълъг период на смяна.ОЕМ одобрения: MB 229.5; VW 502.00/VW 505.00; BMW LL-01; Porsche A40; Renault RN0700/RN0..

28,00 лв.

Масло Repsol ELITE EVOLUTION 5W40

Висококачествено синтетично масло Repsol, специално разработено за превозни средства с филтри за твърди частици DPF и FAP, с ниско съдържание на пепел (Mid SAPS). Тестовете на това двигателно масло показват икономия на гориво и отлично почистване на ..

23,00 лв.

Масло Repsol ELITE EVOLUTION FUEL ECONOMY 5W30

Най-високо качество синтетично масло Repsol за Peugeot, отговарящо на изискванията за намалено съдържание на пепел (Mid SAPS). Намалява CO2 емисиите и опазва околната среда. Води до 2,5% икономия на гориво. Поддържа двигателя чист и има отлична устой..

24,00 лв.

Масло Repsol ELITE EVOLUTION LONGLIFE 5W30

Моторно масло Repsol с понижено количество пепел (Mid SAPS), което може да бъде сипвано при автомобили с DPF филтри. Синтетичните му компоненти позволят дълги периоди на смяна на маслото, благодарение на високото качество. Ефективно намалява триенето..

24,00 лв.

Масло Repsol ELITE EVOLUTION POWER 1 5W30

Синтетично масло Repsol с много ниско съдържание на пепел (Low SAPS), подходящо за автомобили с филтри за твърди частици и изискване ACEA C1. Отлична стабилност на вискозитета. Специално формулирано за автомобили Мазда, Мицубиши, Ягуар, Форд и Ленд Р..

25,00 лв.

Масло Repsol ELITE EVOLUTION POWER 2 0W30

Висок клас синтетично масло Репсол за бензинови и дизелови коли с ниско пепелно съдържание (Mid SAPS), отличен избор за двигатели, изискващи стандарта ACEA C2 и имат филтър за твърди частици (DPF). С нисък вискозитет, гарантиращ икономия на гориво и ..

33,00 лв.

Показани са от 1 до 12 от общо 17 резултата на (2 страници)