Поръчай на
Автомобили

Автомобилно масло Repsol

Масло Repsol - грижа и за най-взискателните двигатели, отговаряща на най-строгите стандарти и норми за качество. Специфична формула, която осигурява перфектно смазване и максимална защита, подобрява производителността на двигателя и удължава неговия жизнен цикъл. Маслата Repsol са одобрени и признати от производителите на двигатели и автомобили, а новата гама от смазочни материали Elite се адаптира към специфичните нужди на всеки тип двигател, намалява разхода на гориво и замърсяващите атмосферни емисии.

Качеството на моторното масло Repsol е доказано в най-екстремните и натоварващи автомобилни състезания и е отличен избор за Вашият автомобил, независимо от двигателя и стила Ви на шофиране!

В нашият онлайн магазин ще намерите оригинално масло Repsol 5W40, масло Repsol 10W40, масло Repsol 5W30, масло Repsol 5W50, масло Repsol 15W40 и масло Repsol 0W30 на достъпни цени за качествено обслужване на колата Ви.

Масло Repsol CARRERA 10W60
Масло Repsol CARRERA 10W60

Изцяло синтетично двигателно масло Repsol, комбинация от естерни базови масла и полиалфаолефини (PAO). Разработено за моторните спортове, постига по-висока мощност на двигателя, но и същевременно ефикасно го защитава от износване и триене. Препоръчва..

30,00 лв.

Масло Repsol CARRERA 5W50
Масло Repsol CARRERA 5W50

Синтетичното масло Repsol е резултат от годините натрупан опит и познания на състезателните екипи Repsol.  Създадено да покрива нуждите на двигатели с високо натоварване, като е идеалният вариант за мощни автомобили, които се използват ежедневно..

28,00 лв.

Масло Repsol ELITE 50501 TDI 5W40
Масло Repsol ELITE 50501 TDI 5W40

Синтетично масло Repsol за TDI двигатели на Audi, VW, Skoda и Seat. Съвместимо и с бензинови, газови (LPG) и метанови (CNG) двигатели от VAG групата. Ниско съдържание на пепел, позволяващо да бъде използвано в автомобили с филтър за твърди частици. Н..

18,00 лв.

Масло Repsol ELITE COMMON RAIL 5W30
Масло Repsol ELITE COMMON RAIL 5W30

Синтетично масло Repsol с дълъг живот. Ниска консумация на гориво и висока защита на двигателя при ниски и високи температури. Предназначен за Common rail двигатели, както и Valvetronic и турбо компресори, но да не се използва за автомобили с DPF фил..

24,00 лв.

Масло Repsol ELITE COMPETICION 5W40
Масло Repsol ELITE COMPETICION 5W40

Синтетично масло Repsol, създадено спрямо опита на състезателните отбори на Repsol. Препоръчвано от редица известни автомобилни производители - Audi, BMW, VW, Mercedes, Porsche. Гарантира чистота на двигателя благодарение на синтетичния му характер и..

18,00 лв.

Масло Repsol ELITE COSMOS F FUEL  ECONOMY 5W30
Масло Repsol ELITE COSMOS F FUEL ECONOMY 5W30

Синтетично масло Repsol за бензиновите и дизелови двигатели на Ford и Рено. Над 3% икономия на гориво. Улеснен старт при ниски температури и износване до минимални граници. Отлични почистващи свойства, гарантиращи по-дълъг живот на двигателя.ОЕМ одоб..

21,00 лв.

Масло Repsol ELITE COSMOS HIGH PERFORMANCE 0W40
Масло Repsol ELITE COSMOS HIGH PERFORMANCE 0W40

Синтетично моторно масло Repsol, създадено да издържа в най-екстремни условия на работа и температури. Активна защита против износване и по-дълъг период на смяна.ОЕМ одобрения: MB 229.5; VW 502.00/VW 505.00; BMW LL-01; Porsche A40; Renault RN0700/RN0..

28,00 лв.

Масло Repsol ELITE EVOLUTION 5W40
Масло Repsol ELITE EVOLUTION 5W40

Висококачествено синтетично масло Repsol, специално разработено за превозни средства с филтри за твърди частици DPF и FAP, с ниско съдържание на пепел (Mid SAPS). Тестовете на това двигателно масло показват икономия на гориво и отлично почистване на ..

23,00 лв.

Масло Repsol ELITE EVOLUTION FUEL ECONOMY 5W30
Масло Repsol ELITE EVOLUTION FUEL ECONOMY 5W30

Най-високо качество синтетично масло Repsol за Peugeot, отговарящо на изискванията за намалено съдържание на пепел (Mid SAPS). Намалява CO2 емисиите и опазва околната среда. Води до 2,5% икономия на гориво. Поддържа двигателя чист и има отлична устой..

24,00 лв.

Масло Repsol ELITE EVOLUTION LONGLIFE 5W30
Масло Repsol ELITE EVOLUTION LONGLIFE 5W30

Моторно масло Repsol с понижено количество пепел (Mid SAPS), което може да бъде сипвано при автомобили с DPF филтри. Синтетичните му компоненти позволят дълги периоди на смяна на маслото, благодарение на високото качество. Ефективно намалява триенето..

24,00 лв.

Масло Repsol ELITE EVOLUTION POWER 1 5W30
Масло Repsol ELITE EVOLUTION POWER 1 5W30

Синтетично масло Repsol с много ниско съдържание на пепел (Low SAPS), подходящо за автомобили с филтри за твърди частици и изискване ACEA C1. Отлична стабилност на вискозитета. Специално формулирано за автомобили Мазда, Мицубиши, Ягуар, Форд и Ленд Р..

25,00 лв.

Масло Repsol ELITE EVOLUTION POWER 2 0W30
Масло Repsol ELITE EVOLUTION POWER 2 0W30

Висок клас синтетично масло Репсол за бензинови и дизелови коли с ниско пепелно съдържание (Mid SAPS), отличен избор за двигатели, изискващи стандарта ACEA C2 и имат филтър за твърди частици (DPF). С нисък вискозитет, гарантиращ икономия на гориво и ..

33,00 лв.

Масло Repsol ELITE INJECTION 10W40
Масло Repsol ELITE INJECTION 10W40

Полусинтетично масло Repsol на синтетична основа осигуряваща високи нива на химическа стабилност и термично окисляване, със специални добавки. Нисък вискозитет за лесен старт и смазване при ниски температури. Почиства двигателя.Стандарти на Repsol 10..

13,30 лв.

Масло Repsol ELITE INYECCION 15W40
Масло Repsol ELITE INYECCION 15W40

Минерално масло Repsol, препоръчвано за бензинови и дизелови двигатели, но съвместимо и с LPG (газ) и CNG (метан). Това моторно масло отговаря на редица международни стандарти за качество. Поддържа двигателя чист, предотвратявайки образуването на отл..

12,00 лв.

Масло Repsol ELITE MULTIVALVULAS 10W40
Масло Repsol ELITE MULTIVALVULAS 10W40

Синтетично базирано висококачествено масло Repsol, формулирано за нуждите на съвременните дизелови, бензинови и LPG двигатели. Издържа по-дълги периоди на смяна на маслото заради високата термична стабилност. Почиства двигателя и свежда до минимум об..

15,00 лв.

Масло Repsol ELITE TDI 15W40
Масло Repsol ELITE TDI 15W40

Всесезонно минерално масло Repsol, препоръчвано за дизелови двигатели с директно и индиректно впръскване. Минимален разход на масло при всички условия на работа, с перфектна устойчивост на стареене и окисление. Предпазва турбокомпресора от утайки. Ле..

12,50 лв.

Масло Repsol ELITE TURBO LIFE 50601 0W30
Масло Repsol ELITE TURBO LIFE 50601 0W30

Моторно масло за Audi, VW, Seat, Skoda, със специална синтетична формула за дизелови двигатели с директно впръскване. Двигателно масло с дълъг живот, позволяващ удължени времеви интервали на смяна. Отлично поведение на двигателя при студен старт.ОЕМ ..

32,00 лв.

Показани са от 1 до 17 от общо 17 резултата на (1 страници)