Поръчай

Препарат за професионално почистване SONAX Multistar

Препарат за професионално почистване SONAX Multistar
  • Производител: SONAX
  • Код на продукта: 06277050
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 30,00 лв.

Sonax MultiStar е универсален препарат за почистване, предназначен за професионална употреба. Съвместим е с всички повърхности в и върху автомобила. Подходящ е за силно замърсени участъци. Почиства остатъци от масла, мазнини, нагари, отработени газове, следи от насекоми, прах, кал и други. Може да бъде използван както на ръка, така и в автоматични и четкови автомивки. Почиства текстилна тапицерия, мокетни стелки, облицовки, различни пластмасови дейтали и др. Безопасен за целия интериор с изключение на кожените детайли и прозрачните пластмаси.

Спецификации:
- ефективно действие на всички интериорни и екстериорни повърхности;
- комбинацията от лабораторно тествани повърхностно активни вещества се справят с лекота с всякаква мръсотия;
- икономичен за употреба;
- не съдържа итрилотриоцетна киселина (NTA);
- остава свеж и приятен аромат;
- подходящ за употреба в домакинството;
- подходящ за почситване на текстилни килими, различни мокети, покрития и мебели.

Начин на употреба:
Нанесете равномерно и тънко покритие върху повърхността, която ще се почиства. При по-замърсени повърхности е нужно да се изчака няколко минути след това. Когато се работи по екстериора на автомобила, просто измийте автомобила както обикновено. Ако се работи по интериора или в домакинството, винаги използвайте четка. След това избършете с влажна микрофибърна кърпа, която да поеме разтворената мръсотия. Ако е необходимо повторете процедурата.

Забележка:
Моля да се избягва работа на пряка слънчева светлина или на горещи повърхности. Да не се оставя продукта да изсъхва. Да не се използва върху радио или навигация. Да се пази от замръзване. За да няма разлика в цвета или яркостта на обработените елементи, препаратът трябва да се нанася върху целия детайл, който ще се почиства едновременно.

Още няма мнения за този продукт.

Напишете ревю

    Лош           Добър
Подобни продукти