Поръчай

Политура SONAX Xtreme NPT X1

Политура SONAX Xtreme NPT X1
  • Производител: SONAX
  • Код на продукта: 02011000
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 14,00 лв.

Течната политура SONAX Xtreme NPT X1 със своите наночастици с полиращ ефект оказва въздействие върху повърхностите на автомобила ви, които сте третирали. Тя се различава от конкурентните продукти със своите предимства:

1. Заради изключително малкият си размер, наночастиците проникват във фините пори на боята много бързо, като въздейства върху неравните повърхности и оставя силен блясък.

2. Миниатюрните частици в основата на ваксата запечатват за дълго време боята, осигурявайки й сигурна защита за дълго време.

3. Ваксата е изключителна лесна за нанасяне, а действието е бързо и трайно. Може да се използва както от професионалисти, така и от аматьори.

4. SONAX Xtreme NPT X1 е със специално разработена формула, която не оставя мазни следи или упорити петна при инцидентно попадане върху елементи от пластмаса или гума.

Начин на употреба: Измийте хубаво автомобила и го подсушете. Може да използвате някои от другите ни продукти на SONAX за целта. Нужно е да разклатите опаковката от 250 мл предварително. Нанесете политурата върху подсушената повърхност като използвате гъба за нанасяне на политури и вакси SONAX. Нанесете равномерно от продукта по цялата повърхност, която третирате като натискате леко. Изчакайте да подейства, след което отстранете изсъхналите остатъци от ваксата чрез микрофибърната кърпа на SONAX.

Още няма мнения за този продукт.

Напишете ревю

    Лош           Добър
Подобни продукти