Поръчай

Почистващ комплект за въздушни филтри K&N 99-5000EU

Почистващ комплект за въздушни филтри K&N 99-5000EU
  • Производител: K&N
  • Код на продукта: 99-5000EU
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 37,00 лв.

Комплектът е предназначен за почистване на вашият въздушен филтър K&N, когато е време за обслужване. Съдържа спрей за почистване и масло. Te ще възстановят ефективността на въздушния поток. Работи за разтваряне на мръсотията и старото филтърно масло, след което се измива с вода. След като напълно изсъхне, отново го овлажнете със специалното масло и го поставете отново.

Комплектът за почистване на K&N филтри ги възстановява до подобно на ново състояние. Премахва замърсяването на пътищата, отработените газове и мазнините. Единственият почистващ препарат, специално разработен за KN памучни филтри.

Обслужването на вашия спортен филтър К&N е лесно в четири стъпки:
1. Напръскайте с K&N Air Cleaner от двете страни на филтъра и оставете да се накисва за 10 минути, за да се разгради мръсотията. Не позволявайте почистващата течност да изсъхне върху третираната повърхност.
2. Изплакнете със студена вода с ниско налягане, за да промиете мръсотията, докато всички следи от почистващия препарат изчезнат. Може да се наложи да повторите стъпки 1 и 2.
3. След изплакване леко изтръскайте водата и му позволете да изсъхне естествено. Не нанасяйте олио, напълно изсъхване.
4. Напръскайте с K&N Air Filter Oil, придобивайки равномерен червен цвят във всички области. Оставете да попие 20-30 минути.

Стефан Йоргов20.03.2018

Задължително трябва да го имате, за да вдъхвате нов живот на спортните ви филтри K&N, особено при ужасно замърсения въздух в София.

Напишете ревю

    Лош           Добър