Поръчай

Добавка MOTUL BOOST AND CLEAN MOTO

Добавка MOTUL BOOST AND CLEAN MOTO
  • Производител: Liqui Moly
  • Код на продукта: 104972, 105886
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 25,00 лв.

MOTUL BOOST AND CLEAN MOTO е разработена за използване върху всички видове бензинови двигатели с инжектор или карбуратор, с или без каталитичен конвертор, използващи всички видове бензин. MOTUL BOOST AND CLEAN MOTO ефективно почиства мръсотия и запушвания в цялата горивна система: кондензация, налепи в карбуратора, задръствания в инжекторната дюза, замърсявания в горивната камера и всмукателния клапан.

MOTUL BOOST AND CLEAN MOTO осигурява перфектно смазване по време на почистване и предотвратява наслояването на премахнатите микрочастици. Почистването на горивните системи е много важно условие за ефективната работа на двигателя. Позволява почистването на карбуратора или инжекторите (за по-добра атомизация), да се предотврати образуването на отлагания във всмукателните клапани и в горивните камери, да се разпръсне кондензираната вода, за да се избегне окисляване на горивната система. Редовната употреба на мото добавката ще осигури пестене на гориво, по-бързо достигане на високи обороти, оптимална работа на двигателя, по-дълъг живот на горивната система и катилитичния конвертор, отделяне на по-малко количество вредни емисии.

Излейте една опаковка бензинова добавка Мотул директно в резервоара преди зареждане с гориво, редовно, в зависимост от употребата (с по-къси интервали при каране в градски условия). Горивната система ще е напълно почистена - от резервоара до горивната камера. Не надхвърляйте препоръчаната пропорция. Ако е нужно, почистете втори път. Лечебна обработка: използвайте продукта чист чрез включване на горивната система с комплекта за адаптация.

Петър Младенов10.07.2018

Абсолютно задължителна добавка за всички, които истински обичат моторите си. Определено има разлика в поведението след третиране с MOTUL Fuel System Clean.

Напишете ревю

    Лош           Добър