Поръчай на
Mobil

Масло Mobil 1

Маслата Mobil започват историята си преди създаването на първия бензинов автомобил. Те са били използвани за първия полет на братята Райт, както и за изстрелването на космическа станция, както и в милиони коли по цял свят, позволявайки да се представят по най-добрия начин.

Маслото Mobil e препоръчвано от GM, покриващо стандарта им dexos 2, отговаряйки на специфичните стандарти за бензинови и дизелови GM двигатели.

Масло Mobil 1 ESP Formula 5W30

Двигателно масло Mobil 1 5W30, отличен избор за автомобили с DPF или катализатор. Страхотна формула, увеличаваща живота на двигателя и системата за намаляване на вредните емисии. Реализира отлични работни характеристики и икономия на гориво. Препоръч..

33,00 лв.

Масло Mobil 1 Peak Life 5W50

Моторно масло Mobil 1, характеризиращо се, че е изцяло синтетично. Представлява специална комбинация от висококачествени добавки, забавящи стареенето на двигателя - намаляват отлаганията и износването. Може да бъде употребявано за по-стари, както и н..

35,00 лв.

Масло Mobil Super 1000 X1 15W40

Минерално двигателно масло Mobil от серията Mobil Super, защитаващо двигателя от износване и създаващо добри условия за работата му при по-високи температури. Може да бъде използвано за смяна на масло и обслужване на автомобили без DPF филтър за твър..

16,00 лв.

Масло Mobil Super 1000 X1 Diesel 15W40

Минерално масло Mobil от най-висок клас, осигуряващо защита на двигателя и отлични работни стойности. Препоръчва се за смяна на масло главно при дизелови автомобили, без наличието на DPF - филтър за твърди частици.ОЕМ одобрения: MB-Approval 229.1; VW..

14,00 лв.

Масло Mobil Super 2000 X1 10W40

Полусинтетично масло 10W40 с отлични характеристики, осигуряващо отлична защита и по-дълъг живот на двигателя. Можете да го използвате за вашия бензинов, газов или метанов автомобил, както и в дизелови двигатели, но без наличието на филтри за твърди ..

17,00 лв.

Масло Mobil Super 2000 X1 DIESEL 10W40

Двигателно масло Mobil 10W40, гарантиращ отлична защита и чистота на двигателя, предпазвайки го при високи температури на работа, както и при студен старт. Може да бъде използвано в дизелови автомобили, които нямат филтри за твърди частици.Спецификац..

17,00 лв.

Масло Mobil Super 3000 X1 5W40

Двигателно масло Mobil, изцяло синтетично, предлагащо защита от най-висок клас при студен старт, износване и високи температури на работа. Същевременно поддържа двигателя чист и предотвратява утайките в него. Може да бъде използвано в дизелови двигат..

24,00 лв.

Показани са от 1 до 7 от общо 7 резултата на (1 страници)