Поръчай

TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W30

TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W30
  • Производител: Total
  • Код на продукта: QUARTZ INEO LONG LIFE 5W30
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 17,00 лв.

Днес двигателите се сблъскват с изключително високи работни температури и налягане. Това ускорява окисляването на маслото и дестабилизира молекулната си структура, което води до увеличаване на триенето и натрупването на утайки. TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W30 с ART (Age Resistance Technology) е усъвършенствано, със силни антиокислителните свойства  и следователно предлага максимална защита срещу утайки и износване на двигателя.

Новото поколение двигателно масло с ниски нива на SAPS, специално разработено за да отговори на техническите изисквания на превозни средства от групата Volkswagen. Подходящо за всички бензинови и дизелови двигатели, включително и най-новите, които отговарят на нормите за намаляване на замърсяващите емисии от Евро VI в най-тежките условия на използване (спортно шофиране, повторно стартиране, шофиране по магистрала).

Отличната устойчивост на това масло TOTAL 5W30 на температурни колебания гарантира дълъг живот на двигателя и оптимално ниво на ефективност при всякакви обстоятелства.

TOTAL QUARTZ 5W30 INEO LONG LIFE  осигурява оптимално функциониране на катализатори и филтри за твърди частици, които намаляват емисиите на NOx, CO2, CO и частици и осигуряват спазването на обявените от производителите нива на производителност и екологичните стандарти EURO 6. Увеличава експлоатационния живот от запушване на DPF катализатор.

TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30 удовлетворява най-взискателните изисквания за обслужване на двигателя спрямо производителя, като позволява изключително дълги интервали за смяна на маслото.

Стандарти и одобрения на TOTAL 5W30 LL - VOLKSWAGEN VW 504.00/507.00; MB-Approval 229.51; BMW LL-04; PORSCHE C30; ACEA C3; API SN.

Евелин24.01.2020

REPSOL ELITE INJECTION 10W40 е най - добрият за мен продукт качеството ми е перфектно и върши уникална работа за моята кола

Напишете ревю

    Лош           Добър
Подобни продукти