Поръчай

TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30

TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30
  • Производител: Total
  • Код на продукта: QUARTZ INEO ECS 5W30
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 18,00 лв.

Low SAPS синтетично масло Total, специално проектирано за двигателите на PEUGEOT и CITROËN, покриващо и изискванията на Toyota. Формулата му генерира спестявания на гориво (до 6% при стартиране и средно с 3% при смесена работа в сравнение с референтно масло ACEA при изпитвания, проведени на Citroën C4 1.6 HDi). Оптимизира начина, по който системите против замърсяване като например филтри за твърди частици работят (съдържа 50% по-малко метални компоненти от стандартното масло), увеличавайки живота им.

TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30 е моторно масло за икономия на гориво от второ поколение, което може да се използва с всички дизелови двигатели - по-стари, както и по-нови. Подходящо за употреба и при повечето бензинови двигатели при трудни условия на шофиране.

Детергентът и специфичните дисперсни добавки осигуряват на двигателя оптимална защита срещу износване и предотвратяване образуването на сажди и утайки.

Ниските нива на сяра и фосфор, осигуряват отлична защита на всички компоненти и  оптимизиране на жизнения им цикъл. Емисиите на NOx също намаляват.

Характеристики на - PSA PEUGEOT CITROËN: B71 2290; ACEA C2 и покрива изискванията на Тойота.

Стамен 07.09.2018

Използвам това двигателно масло в колата на дъщеря ми - Peugeot 207 HDI. Препоръчано е от производителя и лъвчето работи видимо по-добре, спрямо предишни смени с конкурентни марки масла.

Жоро Иванов02.09.2018

Купих това моторно масло Тотал, защото е препоръчано от производителите вискозитет и тип. Цената му е добра и ще поръчам отново за следващата смяна на масло на колата ми.

Напишете ревю

    Лош           Добър
Подобни продукти