Поръчай

ENEOS ULTRA 5W30

ENEOS ULTRA 5W30
  • Производител: Eneos
  • Код на продукта: ULTRA 5W30
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 27,50 лв.

ENEOS Ultra 5W30 е изключително ефективно, напълно синтетично моторно масло за бензинови и дизелови двигатели за марките автомобили на Фолксваген Ауди Груп, която има изисквания за спецификация LongLife 504 00 за бензинови двигатели или спецификация 507 00 за дизелови двигатели.

В същността си Volkswagen LongLife отговаря на разработката на новите двигатели на Volkswagen, която използва WiV система за индикация на необходимостта от обслужване в зависимост от стила на шофиране и условията, при които превозното средство се използва. Тези двигатели използват вградени сензори, които непрекъснато следят качеството и нивото на маслото, позволявайки да се насладите на надеждност и увереност шофиране за максимум 20 000 мили или 24 месеца (което се случи първо). Всички нови автомобили на Volkswagen от 1 януари 2006 г. (с изключение на Fox) сега се произвеждат с режима LongLife Service.

Съобразен със спецификата на този тип система, моторното масло Eneos Premium Ultra 5W30 Fully Synthetic предлага висока устойчивост при работа на двигателя на висока температура, редукция на вредните емисии, по-голяма икономия в сравнение с конвенционалните масла, по-ниски разходи за обслужване и поддръжка на автомобилния мотор, намалена загуба на масло, по-малък разход за гориво.


Още няма мнения за този продукт.

Напишете ревю

    Лош           Добър
Подобни продукти