Поръчай

Castrol EDGE 0W40 C3

Castrol EDGE 0W40 C3
  • Производител: Castrol
  • Код на продукта: EDGE 0W40 C3
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 28,00 лв.

Масло Castrol EDGE 0W40 C3 съдържащо технологията TITANIUM Fluid Strength. Предлага перфектни нива на защита при всякакви стилове на шофиране и температури. Помага на двигателите да работят по-хладно, допринасяйки за по-дългия  живот и намаляване натрупването на депозити, за да се оптимизира реакцията на двигателя. Тестван в екстремни условия, за да осигури максимални конски сили до 40% по-дълго от другите синтетични масла. Висока термична стабилност. Castrol EDGE 0W40 e формулиран, за да се сведе до минимум консумацията на масло, осигурявайки максимален потенциал от маслото през целия интервал на обслужване на автомобила. Отговаря на нуждите на новите двигатели с директно впръскване без DPF.

Castrol EDGE 0W-40 C3 надхвърля много от настоящите стандарти за ефективност на смазочните продукти и надхвърля най-безкомпромисните европейски, американски и японски изисквания за обслужване.

Маслата Castrol EDGE осигуряват изключителна защита и ефективност от износване на мощните двигатели, проектирани да работят на оптимално равнище с масла с по-нисък вискозитет.


Живко07.03.2018

Най-доброто синтетично масло, което можете да закупите и не забравяйте, че Кастрол препоръчват използването на филтри Бош с техните масла.

Напишете ревю

    Лош           Добър
Подобни продукти