Мото масло Liqui Moly - германско качество
Поръчай на

Мотори

Мотори

Вече е по-лесно за собствениците на мотоциклети и автосервизи да намерят висококачествени мото масла и добавки от Германия. Liqui Moly предлага повече от просто масла - тяхната линия включва пълна гама от химически продукти като добавки и спрейове за обслужване на мотори.

Представянето на LIQUI MOLY се отразява и в серията MotoGP, където всички отбори от класовете Moto2 и Moto3 по целия свят работят изключително с масло LIQUI MOLY - произведено 100% в Германия. Ангажиментът на LIQUI MOLY към индустрията за спортни състезания в Северна Америка е ясно показан в спонсорството на Националната серия MotoAmerica Racing и канадската серия Superbike Championship.

Мото масла Liqui Moly за 2T и 4T мотори.

Масло Liqui Moly 2T Scooter Street

Масло за скутери Liqui Moly, базирано на избрани минерални масла. Внимателно подбраните суровини осигуряват надеждност, когато става въпрос за производителността и защитата на мотоциклетния двигател.Разработено е за въздушни и водно охлаждани двутакт..

18,00 лв.

Масло Liqui Moly 2T Street

Полусинтетично моторно масло Liqui Moly 2T с висока производителност. Максимална защита на двигателя и оптимално смазване при всякакви експлоатационни условия. Поддържа чистотата на двигателя и минималното му износване. Ниските емисии на дим. Масло з..

22,00 лв.

Масло Liqui Moly 2T Synth Street Race

100% синтетично масло за мотори Liqui Moly за висока производителност и спортни приложения. Разработено за въздушни и водно охлаждани двутактови двигатели, използвани при нормални до екстремни условия на работа. Осигурява оптимална ефективност, смазв..

30,00 лв.

Масло Liqui Moly 4T Synth 10W50 Street Race

Напълно синтетично масло за мотори с висока производителност. Осигурява максимална ефективност и защита на двигателя при всички експлоатационни условия. Изключителната чистота на двигателя, оптималното смазване, отличното триене и минималното износва..

31,00 лв.

Масло Liqui Moly 4T Synth 10W60 Street Race

Напълно синтетично мотоциклетно масло 10W60 Liqui Moly гарантиращо висока производителност. Максимална защита и ефикасност на двигателя при всички експлоатационни условия. Минимално износване и триене, благодарение на отлична чистота и смазване. Това..

32,00 лв.

Масло Liqui Moly 4T Synth 5W40 Street Race

Напълно синтетично мото масло Liqui Moly 4T Synth 5W40 Street Race с висока производителност. Разработено за въздушни и водно охлаждани 4-тактови двигатели, изложени на нормални до екстремни условия на работа. За спортни приложения. Масло Лики Моли, ..

27,00 лв.

Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)