Поръчай

Други продукти за смазване и защита на Liqui Moly

Многофункционална грес Liqui MolyМногофункционална грес Liqui Moly
Многофункционална грес Liqui Moly

Литиев смазващ продукт за употреба при смазване на плъзгащи и ролкови лагери при нормални натоварвания и при наличие на нормални и високи температури. Гресът издържа на широк температурен диапазон и добра водоустойчивост. Това го прави подходящ, мног..

15,00 лв.

Препарат за почистване на гюрук Liqui Moly
Препарат за почистване на гюрук Liqui Moly

Не оставяйте мръсотията да затрупва вашия гюрук, погрижете се за тази значим елемент от автомобила. С този ефективен препарат бързо и лесно ще отстраните всички мръсотии и натрупвания върху вашия гюрук, дори най-упорити и стари петна. Препоръчително ..

26,00 лв.

Спрей електроник Liqui Moly Pro-Line
Спрей електроник Liqui Moly Pro-Line

Спреят прави електрическата система и всички електронни компоненти на автомобила надеждни. Намалява тяхното износване и почиства всяка част изцяло. Продуктът потиска влагата. Препаратът е неутрален за бои, пластмаси и каучук. Премахва корозионните об..

41,00 лв.

Спрей за демонтаж на дюзи и свещи Liqui Moly Pro-Line
Спрей за демонтаж на дюзи и свещи Liqui Moly Pro-Line

Специален спрей с разтварящ ефект, който може да се ползва  за отстраняване проблемни и трудни за демонтиране дюзи и свещи (както за запалване, така и за подгряване).. Разтворителят достига до замърсяването или корозията и позволява лесно им от..

50,00 лв.

Спрей за почистване на всмукателната система Liqui Moly Pro-Line
Спрей за почистване на всмукателната система Liqui Moly Pro-Line

Специален активен разтворител под формата на спрей, който служи  за отстраняване на стандартните замърсявания и отлагания, открити в зоните на всмукателния и дроселния клапан. Размеква и премахва натрупвания в следствие на масло, смола, лепило и..

41,00 лв.

Спрей за почистване на климатик Liqui Moly
Спрей за почистване на климатик Liqui Moly

За кратко време (приблизително около 10 минути) спреят премахва неприятните миризми, причинени от бактерии и плесени в климатичните системи, вентилационните канали или интериора на автомобила. Продуктът е лесен за използване - няма нужда да разглобяв..

20,00 лв.

Спрей за почистване на климатик Liqui Moly 250ml
Спрей за почистване на климатик Liqui Moly 250ml

Почистваща течност за отстраняване на мухъл и бактерии (например легионела) просто и ефективно от A / C системи в леки автомобили, търговски превозни средства, автобуси и в дома, без демонтаж. След почистване оставя приятен и свеж аромат. Използвайте..

38,00 лв.

Спрей против ръжда Liqui Moly Pro-Line
Спрей против ръжда Liqui Moly Pro-Line

Спреят изключително бързо отстранява ръждата с отличен защитен ефект. Прониква дори и до най-скритите метални детайли, за да създаде успешно предпазен филм. Ръждата се разтваря от продукта. Дори и най-корозиралите болтове се премахват след това безпр..

14,50 лв.

Показани са от 1 до 8 от общо 8 продукта на 1 страници. Продукти за сравнение (0)

Марката Liqui Moly не предлага само масла и добавки. Liqui Moly предлагат цялостни решения за вашия автомобил - поддръжка, превенция, защита, почистване, смазване и т.н. Безкомпромисното немско качество и конкурентните цени, разбира се, са задължителното условие в сайта ни.

Почистете системите на автомобила си от ръжда и мръсотия, смажете електрическите компоненти и си осигурете дълготрайна защита с продуктите на Liqui Moly.