Поръчай на

Добавки

Добавки

Добавките LIQUI MOLY са витамини за вашата кола. С тях предпазвате двигателя, намалявате разхода на гориво и спестявате пари. Нашите маслени добавки почистват двигателя отвътре, намаляват триенето и износването, намаляват консумацията на масла и предпазват от корозия. Те са подходящи както за бензинови, така и за дизелови двигатели и спомагат за пресъздаване на оригиналното представяне на двигателя на вашия автомобил. Нашите горивни добавки за бензин и дизел поддържат цялата горивна система чиста и гарантират оптимално изгаряне и компресия.

От всички добавки LIQUI MOLY имаме обща изгода - те помагат за почистването и грижата за цялата моторна и горивна система. И помагат да се увеличи продължителността на живота на двигателя и да се намали разхода на гориво. Това означава, че използването на добавки не само е от полза за вашия портфейл, но и за околната среда.

Добавка Liqui Moly Cera Tec

Cera Tec е високотехнологична керамична защита срещу износване и може да се смесва с всички налични в търговската мрежа моторни масла. Тя намалява износването и триенето, използвайки химически и термично изключително еластични керамични съединения. П..

31,00 лв.

Добавка Liqui Moly Molygen Motor Protect

Синтетична, маслоразтворима добавка за двигатели Liqui Moly Molygen Motor Protect, разработена според най-новите технологии за използване в съвременните дизелови и бензинови двигатели. Повърхностноактивните компоненти на тази добавка в комбинация с н..

60,00 лв.

Добавка Liqui Moly Motor Clean

Перфектното решение за почистване на двигателя вътре и дълготрайната му защита. Високо ефективната добавка за почистване замърсяванията. Те се източват заедно със старото масло при смяна на маслото. След такава подготвена смяна на маслото, новото мас..

59,00 лв.

Добавка Liqui Moly Motor Protect

Добавка за масло Liqui Moly Motor Protect, която значително намалява износването под високо налягане, създавайки много тънък защитен слой върху точките на триене на двигателя на автомобила. Това води до следните ефекти - удължен срок на експлоатация ..

58,00 лв.

Добавка Liqui Moly Speed Diesel

Добавка Liqui Moly Speed Diesel, премахваща отлаганията в системата за впръскване на дизелово гориво и в горивната камера и предпазваща от подновяване на образуването им. Предотвратява сгъстяването на иглените игли. Осигурява тиха работа на двигателя..

28,00 лв.

Добавка Liqui Moly Speed Tec за бензин

Високотехнологична добавка за бензин Liqui Moly Speed Tec Gasoline, формулирана за значително подобрение наускорението и реакцията на дросела при частично натоварване. Допринася за повече удоволствие от шофирането чрез оптимизираната производит..

11,00 лв.

Добавка Liqui Moly за автоматична скоростна кутия

Добавка Liqui Moly, която се грижи оптимално за пластмасовите и гумените уплътнения в автоматичните трансмисии. Елиминира течове и почиства дупките и каналите в трансмисията и опреснява работата на трансмисионното масло. Намалява образуването на шум ..

20,00 лв.

Добавка Liqui Moly за защита на DPF

Високоефективна добавка Liqui Moly, която намалява натрупването на частици и следователно удължава експлоатационния живот на дизеловите филтри за твърди частици. Автомобили, използвани за кратки пътувания и градски трафик, са особено засегнати от про..

12,50 лв.

Добавка Liqui Moly за механична скоростна кутия

Добавка Лики Моли за защита от износване на механични скоростни кутии под високо налягане, използваща най-новите технологии. Намалява триенето и износването. Предаването работи по-тихо, по-гладко и превключването е по-тихо. С дългосрочен ефект до 100..

46,00 лв.

Добавка Liqui Moly за промиване на двигател

Перфектният избор за почистване на двигателя отвътре. Измива мазната утайка и други замърсявания и отлагания. Повишава надеждността на двигателя и предотвратява непълното смазване. Тази добавка Liqui Moly е подходяща за всички двигателни масла в бенз..

22,95 лв.

Добавка Liqui Moly за спиране на течове на масло

Добавка за спиране на течове на масло Liqui Moly, която възстановява гумените и пластмасовите уплътнения на двигателя и предотвратява петна от масло под автомобила. Защитава разреждането на моторното масло. Намалява шума на двигателя и потреблението ..

17,00 лв.

Добавка Liqui Moly за спиране на течове от радиатора

Добавка Liqui Moly за спиране на малки течове от радиатори, запечатваща изтичанията с лекота. Предпазва ефикасно горивната камера от повреди, причинени от загуба на антифриз. За всички охлаждащи и отоплителни системи с и без филтри за вода. Присадка ..

12,00 лв.

Добавка Liqui Moly за трансмисионно масло

Добавката за предавки MoS2 на Liqui Moly създава устойчив слой смазващ филм върху всички триещи и плъзгащи се метални повърхности. Успешно намалява триенето, износването и температурните пикове. Резултатите са по-гладък ход, по-меко превключване и по..

18,00 лв.

Добавка Liqui Moly за хидравлични повдигачи

Предотвратява шума в хидравличната система. Отворите на цилиндрите в повдигача и клапаните се почистват. Осигурява оптимална производителност на струята. Увеличава надеждността и комфорта при пътуване на автомобила. Подходящ за всякакви моторни масла..

12,00 лв.

Добавка Liqui Moly защита на клапани при коли на LPG

Предпазва клапаните в двигателя и абсорбира пиковите температури. Избраната комбинация от съставки осигурява оптимално смазване, както и чисто изгаряне. По този начин се избягват скъпите ремонти и повреда на двигателя. Поддържа производителността на ..

28,90 лв.

Добавка Liqui Moly почистване на автоматична трансмисия

Тази добавка Liqui Moly почиства и освобождава автоматичната маслена верига от депозити. Осигурява идеално превключване и удължава живота на трансмисията. Подходяща за всички автоматични скоростни кутии. Съдържанието може да е достатъчно за 6 - 9 лит..

21,00 лв.

Добавка Liqui Moly против замръзване на дизела

Добавка Liqui Moly, подобрява свойствата на потока и филтрирането на дизеловото гориво. Предпазва дизеловото гориво от замръзване при температури до -31 ° C (в зависимост от качеството на дизелово гориво). Осигурява експлоатационната надеждност на вс..

29,00 лв.

Показани са от 1 до 17 от общо 17 резултата на (1 страници)