Поръчай

Филтри Bosch - купе, маслени, въздушни

Показани са от 1 до 1 от общо 1 продукта на 1 страници. Продукти за сравнение (0)

Първокласните характеристики на двигателя изискват първокласен маслен филтър. Прецизните маслени филтри на Bosch защитават двигателя, като предпазват от вредни частици и замърсявания, предотвратявайки преждевременно износване. Комбинация от естествени и синтетични материали за по-добро филтриране на маслото и повишена защита на двигателя.

Горивни филтри BOSCH

Филтрите за гориво на Bosch помагат да се предпазят най-скъпите части на двигателя чрез филтриране на чужди частици, които могат да повредят горивния инжектор. Повреденият горивен филтър може да доведе до нестабилна работа, висок разход и в някои случаи до пълно изключване на двигателя. Дори и най-малките частици могат да причинят значително износване на двигателя. Защитата на горивната система и двигателя от вредни частици спомага за удължаването на живота на вашия автомобил. Осигурете надеждна и безпроблемна работа с филтър за гориво на Bosch.

HEPA филтър за купе BOSCH

Купе въздушни филтри на Bosch са проектирани и тествани така, че да отговарят на стандартите за високоефективно въздушно филтриране (HEPA) на базата на стандарт ASTM D2986 и осигуряват ефективност от 99,97% при 0,3 микрона *. Това осигурява максимална защита от алергени, прах, полен, мухъл и други частици, които могат да влязат във вашия автомобил. Филтрите за купе BOSCH  осигурят възможно най-чистият въздух за вас и вашето семейство.