Поръчай

Масло ENEOS - японска грижа за двигателя

ENEOS PREMIUM 10W30
ENEOS PREMIUM 10W30

Специално създадено синтетично масло ENEOS 10W30, отговарящо на нуждите на корейските и японските автомобили. Висококачествено двигателно масло, лидер в Япония.Характеристики на ENEOS 10W30 PREMIUM - API SM/CF...

13,00 лв.

ENEOS PREMIUM HYPER 5W30
ENEOS PREMIUM HYPER 5W30

Изцяло синтетично масло ENEOS, предназначено за съвременни двигатели с по-дълъг времеви период на смяна на маслото. Може да бъде употребявано за бензинови и дизелови автомобили, изключително препоръчван за такива с филтър за твърди частици DPF или FA..

21,00 лв.

ENEOS PREMIUM HYPER 5W40
ENEOS PREMIUM HYPER 5W40

ENEOS 5W40 Premium Hyper е напълно синтетично масло, осигуряващо отлична работа на двигателя, независимо дали бензинов или дизелов и поддържащо отлична мощност. Препоръчва се при смяна на масло на автомобили с или без филтър за твърди частици и позво..

18,00 лв.

ENEOS PREMIUM HYPER MULTI 5W30
ENEOS PREMIUM HYPER MULTI 5W30

Eneos Premium Hyper Multi 5W30 Fully Synthetic е премиум продукт от високо качество, който е създаден с универсален характер. По този начин може да бъде използвано за защитата и поддръжката на различни типове двигатели и автомобили. Маслото е проекти..

18,00 лв.

ENEOS PREMIUM ULTRA 0W20
ENEOS PREMIUM ULTRA 0W20

Специализирано, ниско вискозно двигателно масло, създадено в отговор за насърчаването употребата на автомобили, отделящи по-малко вредни емисии. ENEOS Premium Ultra 0W20 е следващото поколение на водещия продукт на ENEOS с подобрен API SN спецификаци..

21,50 лв.

ENEOS PREMIUM ULTRA 0W30
ENEOS PREMIUM ULTRA 0W30

ENEOS Premium Ultra 0W30 е усъвършенствано, напълно синтетично моторно масло, проектирано за ефективни резултати за модерните японски дизелови двигатели и европейски бензинови и дизелови двигатели. Създадено да осигурява повишена икономичност при гор..

24,00 лв.

ENEOS PREMIUM ULTRA 5W30
ENEOS PREMIUM ULTRA 5W30

ENEOS Premium Ultra 5W30 е изключително ефективно, напълно синтетично моторно масло за бензинови и дизелови двигатели за марките автомобили на Фолксваген Ауди Груп, която има изисквания за спецификация LongLife 504 00 за бензинови двигатели или специ..

23,50 лв.

ENEOS PRO 10W40ENEOS PRO 10W40
ENEOS PRO 10W40

ENEOS 10W40 е моторно масло от най-висок клас, номер 1 в Япония. Осигурява безпроблемна работа и максимална защита на двигателя, посредством специализирани добавки. Подходящо за дизелови и бензинови двигатели, и такива работещи на пропан-бутан (LPG)...

12,00 лв.

ENEOS SUSTINA 0W50
ENEOS SUSTINA 0W50

Синтетично двигателно масло ENEOS 0W50 с невероятна топлинна устойчивост и издържливост при високи натоварвания за дълги времеви периоди. Революционен смазочен продукт, одобрен и сертифициран от American Petroleum Institute (API). Използва технология..

31,00 лв.

ENEOS SUSTINA 5W30
ENEOS SUSTINA 5W30

Масло ENEOS SUSTINA, подобряващо разхода на гориво с близо 2% спрямо другите двигателни масла с подобен вискозитет. Напълно синтетично масло, защитаващо ефикасно от износване на двигателя, създадено на специална японска тенология W BASE и ZP на JX Ni..

30,00 лв.

ENEOS SUSTINA 5W40
ENEOS SUSTINA 5W40

Моторно масло ENEOS 5W40 от серията SUSTINA с революционна формула без сяра за по-ефикасна защита на двигателя. Гарантира по-дълъг живот на двигателя, минимално окисляване и удължени времеви периоди на смяна. Японско качество от JX Nippon Oil & E..

27,00 лв.

Показани са от 1 до 11 от общо 11 продукта на 1 страници. Продукти за сравнение (0)

Маслата ENEOS са произведени от най-голямата петролна компания в Япония - JX Nippon Oil & Energy Corp. Те са с най-високо качество, благодарение на използваните съвременни добавки, както и най-високи технологии. Енеос осигурява изключителна мощност, производителност и защита за всекидневни автомобили, състезателни коли и мотоциклети.

Каталогът на ENEOS включва напълно синтетични и полусинтетични смазки на достъпни цени.

Премиум продукт, произведен само чрез химичен синтез, използвайки две патентовани технологии на ENEOS: WBASE, най-вискозното базово масло в света и добавка ZP Technology. Отличава се от конвенционалните автомобилни масла със защитени с патент ефективни технологии и разработки, прилагани за осигуряване на висока ефективност на горивото и защита на двигателя. Използвайте го, за да предотвратите преждевременно натрупването на утайки в двигателя и да увеличите горивната му ефективност възможно най-дълго. Това масло със свръх високо качество се препоръчва на собствениците на коли, които ценят колите си и искат безпроблемно да ги карат много години напред.