Поръчай

Масло ENEOS - японска грижа за двигателя

ENEOS PREMIUM 10W30
ENEOS PREMIUM 10W30

Специално създадено синтетично масло ENEOS 10W30, отговарящо на нуждите на корейските и японските автомобили. Висококачествено двигателно масло, лидер в Япония.Характеристики на ENEOS 10W30 PREMIUM - API SM/CF...

15,00 лв.

ENEOS PREMIUM 10W40
ENEOS PREMIUM 10W40

ENEOS 10W40 е моторно масло от най-висок клас, номер 1 в Япония. Осигурява безпроблемна работа и максимална защита на двигателя, посредством специализирани добавки. Подходящо за дизелови и бензинови двигатели, и такива работещи на пропан-бутан (LPG)...

14,00 лв.

ENEOS PREMIUM HYPER 5W30
ENEOS PREMIUM HYPER 5W30

Изцяло синтетично масло ENEOS, предназначено за съвременни двигатели с по-дълъг времеви период на смяна на маслото. Може да бъде употребявано за бензинови и дизелови автомобили, изключително препоръчван за такива с филтър за твърди частици DPF или FA..

25,00 лв.

ENEOS PREMIUM HYPER 5W40
ENEOS PREMIUM HYPER 5W40

ENEOS 5W40 Premium Hyper е напълно синтетично масло, осигуряващо отлична работа на двигателя, независимо дали бензинов или дизелов и поддържащо отлична мощност. Препоръчва се при смяна на масло на автомобили с или без филтър за твърди частици и позво..

21,00 лв.

ENEOS SUSTINA 0W50
ENEOS SUSTINA 0W50

Синтетично двигателно масло ENEOS 0W50 с невероятна топлинна устойчивост и издържливост при високи натоварвания за дълги времеви периоди. Революционен смазочен продукт, одобрен и сертифициран от American Petroleum Institute (API). Използва технология..

41,00 лв.

ENEOS SUSTINA 5W30
ENEOS SUSTINA 5W30

Масло ENEOS SUSTINA, подобряващо разхода на гориво с близо 2% спрямо другите двигателни масла с подобен вискозитет. Напълно синтетично масло, защитаващо ефикасно от износване на двигателя, създадено на специална японска тенология W BASE и ZP на JX Ni..

40,00 лв.

ENEOS SUSTINA 5W40
ENEOS SUSTINA 5W40

Моторно масло ENEOS 5W40 от серията SUSTINA с революционна формула без сяра за по-ефикасна защита на двигателя. Гарантира по-дълъг живот на двигателя, минимално окисляване и удължени времеви периоди на смяна. Японско качество от JX Nippon Oil & E..

34,00 лв.

Показани са от 1 до 7 от общо 7 продукта на 1 страници. Продукти за сравнение (0)

Маслата ENEOS са произведени от най-голямата петролна компания в Япония - JX Nippon Oil & Energy Corp. Те са с най-високо качество, благодарение на използваните съвременни добавки, както и най-високи технологии. Енепс осигурява изключителна мощност, производителност и защита за всекидневни автомобили, състезателни коли и мотоциклети.

Каталогът на ENEOS включва напълно синтетични и полусинтетични смазки на достъпни цени.

Премиум продукт, произведен само чрез химичен синтез, използвайки две патентовани технологии на ENEOS: WBASE, най-вискозното базово масло в света и добавка ZP Technology. Отличава се от конвенционалните автомобилни масла със защитени с патент ефективни технологии и разработки, прилагани за осигуряване на висока ефективност на горивото и защита на двигателя. Използвайте го, за да предотвратите преждевременно натрупването на утайки в двигателя и да увеличите горивната му ефективност възможно най-дълго. Това масло със свръх високо качество се препоръчва на собствениците на коли, които ценят колите си и искат безпроблемно да ги карат много години напред.