Поръчай

Добавка за почистване на радиатор Liqui Moly Pro-Line

Добавка за почистване на радиатор Liqui Moly Pro-Line
  • Производител: Liqui Moly
  • Код на продукта: 20455
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • 29,00 лв.
  • Промо цена: 26,00 лв.

Добавката за почистване на радиатор Liqui Moly Pro-Line съдържа специални концентрирани агенти, създадени за почистването на всякакви охладителни системи - такива на леки автомобили, автобуси, камиони и др. Добавката разтваря замърсявания и наслоявания от различен характер, като от масло и сяра, в радиаторите и тръбните магистрали.

Начин на употреба: Изсипете съдържанието на флакона в охладителната система и стартирайте двигателя. В зависимост от замърсяването са нужни между 10 и 30 минути работа на двигателя, за да си свърши оптимално работата добавката. След това загасете двигателят и източете охладителната система. Промийте с вода. Напълнете охладителната система според указанията на производителя. 1 флакон от 1 литър е подходящ за охладителни системи събиращи до 50 литра охладителна течност.

Марин02.03.2020

Карам Scania 164G. Трябваше ми препарат, който да почисти радиатора и охладителните пътища. Взех си 2 флакона от тази добавка (охладителната ми система събира 100 литра антифриз) и ги сложихме в сервиза преди да сменим антифриза. Изтече сума ти боклуци. Много съм доволен. Препоръчвам я.

Напишете ревю

    Лош           Добър