Поръчай на

Добавка Liqui Moly Pro-line за защита на DPF филтър

Добавка Liqui Moly Pro-line за защита на DPF филтър
  • Производител : Liqui Moly
  • Код на продукта : 5123
  • Наличност : В наличност
  • 29,00 лв.

Добавка Liqui Moly за DPF, намаляваща натрупването на частици и подобряваща надеждността на дизеловите филтри за твърди частици. Автомобилите, употребявани главно при градски трафик и къси пътувания са особено заплашвани от проблеми с запушени DPF филтри . Редовната употреба на тази добавка поддържа филтъра за твърди частици чист, предотвратявайки  скъпи ремонти. Защитата му гарантира оптимално изгаряне на горивото и намалява натрупването на частици. Това също допринася за намаляване на вредните емисии.

Liqui Moly Pro-Line DPF е подходяща за дизелови автомобили с филтри за твърди частици, ако те вече не са оборудвани с електронно контролирана система за резервоар за добавки за регенериране (използвана например от Peugeot и Citroen). Подходяща е употребата и при камиони и автобуси.

Добавете дизеловата добавка към горивото непосредствено преди зареждането след всеки 2000 км. Флаконът от 1 литър е достатъчен за 300 литра дизелово гориво. Избягвайте прекомерната дозировка!

Михаил26.02.2018

Карам BMW E60 530d главно в градски условия в София и имах проблеми с DPF филтъра. Бях скептично настроен към тази добавка, но определено го прочиства доста ефикасно.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър