Поръчай

Добавка за защита на DPF филтър Liqui Moly Pro-line

Добавка за защита на DPF филтър Liqui Moly Pro-line
  • Производител: Liqui Moly
  • Код на продукта: 5123
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • 65,00 лв.
  • Промо цена: 50,00 лв.

Добавка Liqui Moly за DPF, намаляваща запушването и подобряваща надеждността на дизеловите филтри за твърди частици. Автомобилите, употребявани главно при градски трафик и къси пътувания са особено заплашвани от проблеми с запушени DPF. Редовната употреба на тази добавка поддържа филтъра за твърди частици чист, предотвратявайки  скъпи ремонти. Защитата му гарантира оптимално изгаряне на горивото и намалява натрупването на замърсявания. Това също допринася за намаляване на вредните емисии.

Liqui Moly Pro-Line DPF е подходяща за дизелови автомобили с филтри за твърди частици, ако те вече не са оборудвани с електронно контролирана система за резервоар за добавки за регенериране (използвана например от Peugeot и Citroen). Подходяща е употребата и при камиони и автобуси.

Добавете към горивото непосредствено преди зареждането след всеки 2000 км. Флаконът от 1 литър е достатъчен за 300 литра дизелово гориво. Избягвайте прекомерната дозировка!

Жоан06.09.2022

Много добра добавка за DPF. Почти година карам с нея и нямам проблеми с филтъра.

Михаил26.02.2018

Карам BMW E60 530d главно в градски условия в София и имах проблеми с DPF филтъра. Бях скептично настроен към тази добавка, но определено го прочиства доста ефикасно.

Напишете ревю

    Лош           Добър