Поръчай

Добавка почистване инжекцион бензин Liqui Moly

Добавка почистване инжекцион бензин Liqui Moly
  • Производител: Liqui Moly
  • Код на продукта: 1971
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 21,00 лв.

Добавка за бензин Liqui Moly Injection Reiniger, спомаща за отстраняване на сериозни проблеми с работата при празен ход, прекъсване при запалване, реакция на дроселовата клапа и икономия на гориво. Почиства ефикасно системите за впръскване на бензина, премахвайки отлаганията и нагара от клапаните и дюзите.

Особено препоръчителна за автомобили с катализатор и профилактична употреба. Опаковка на присадката за бензин от 300 мл., стигаща за 70 литра гориво. При наливане резервоарът трябва да е зареден на поне 75%.

Златин22.02.2022

Здравейте преди няколко дена си закупих същата добавка при зареждане на резервоара 20литра бензин преди ден два колата почна да пуши доста и спря възможно ли е да от добавката

Отговор: Добавката на Liqui Moly е предназначена да почиства системата. Тя е подходяща за всякакви бензинови двигатели. Тествана е многократно в немски лаборатории, преди да се пусне на пазара. Напълно безвредна е.

Николай30.08.2018

Имах проблем с едната бензинова дюза на BMW E92 320i 2008 година. Постоянно записваше грешка misfire cylinder 2. Майсторът ми препоръча тази добавка Liqui Moly, но с малко по-различно предписание - да я налея по-концентрирана, в 25-30 литра гориво. Пробвах и след около 100 км имаше коренна промяна и за момента ще се въздържа от скъпата покупка на нова дюза BMW, която струва около 1200 лв. Съответно механикът ме посъветва и редовно да използвам подобни бензинови добавки за профилактика, а не при вече възникнал проблем.

Напишете ревю

    Лош           Добър