Поръчай

Добавка за почистване на дизелови дюзи Liqui Moly

Добавка за почистване на дизелови дюзи  Liqui Moly
  • Производител: Liqui Moly
  • Код на продукта: 2666
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 17,50 лв.

Добавка Liqui Moly Diesel Purge - премахва отлаганията на дюзите за впръскване и в горивната камера. Елиминира проблемите с работата, като например почукване на празен ход (тропане) и осигурява циркулационен и тих двигател. Защитава отлично цялата горивна система от корозия. Може да се употребява и като превантивна мярка за вашия дизелов автомобил. Чистите двигатели харчат по-малко гориво и намаляват вредните емисии.

За всички коли с и без филтри за твърди частици (DPF или FAP). Профилактична употреба или след ремонт, както и за решаване на проблеми. Добавка за дизелови инжектори, тествана успешно при  турбокомпресори. Съвършено съвместима с всички дизелови и биодизелови горива. Съдържанието на флакона Лики Моли за дюзи от 500 ml е достатъчно за до 75 литра гориво.

Янаки Георгиев30.05.2018

Задължителна добавка за всеки, който обича дизеловия си автомобил и иска най-малкото да забави скъпи ремонти и смяна на дюзи. Дизеловото гориво в България е с ужасно качество, пътувам доста в Европа и като заредя извън България, имам чувството, че карам нова кола.

Напишете ревю

    Лош           Добър