Поръчай

Добавка за DPF - почистване и защита от Liqui Moly

Добавка за DPF - почистване и защита от Liqui Moly
  • Производител: Liqui Moly
  • Код на продукта: 5148
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 13,70 лв.

Високоефективна добавка за DPF Liqui Moly, която намалява натрупването на частици и следователно удължава експлоатационния живот на дизеловите филтри за твърди частици. Автомобили, използвани за кратки пътувания и градски трафик, са особено засегнати от проблеми със запушени DPF. Редовното използване на автомобилната добавка поддържа филтъра за твърди частици чист, като се избягват скъпите ремонти. Гарантира оптимално изгаряне на горивото и намалява натрупването на частици, което допринася и  за намаляване на вредните емисии.

Подходяща за дизелови автомобили с филтри за дизелови частици, при условие че те вече не са оборудвани с електронно контролирана система за регенериране на филтри (например от Citroen и Peugeot). Флаконът е достатъчен за 50 - 70 литра дизелово гориво.

Забележка: Избягвайте прекомерната дозировка!

Валко24.12.2018

Тази добавка за DPF е по-скоро за превантивна употреба, задръсти ли се филтъра, единственото, което ще ви помогне е Bardahl Particulate filter cleaner, който е доста по-скъп. Купувайте си бензинови коли, харчат малко повече, но създават много по-малко и евтини проблеми.

Напишете ревю

    Лош           Добър