Поръчай

Добавка за бензин Liqui Moly Speed Tec

Добавка за бензин Liqui Moly Speed Tec
  • Производител: Liqui Moly
  • Код на продукта: 3720
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 17,00 лв.

Високотехнологична добавка за бензин Liqui Moly Speed Tec Gasoline, формулирана за значително подобрение на ускорението и реакцията на дросела при частично натоварване. Допринася за повече удоволствие от шофирането чрез оптимизираната производителност. Моторът започва да работи по-добре и по-гладко.

Подходяща за всички бензинови двигатели. Присадка, тествана успешно с катализатори и турбокомпресори. За директно добавяне към резервоара. Съдържанието от 250 мл. е достатъчно за до 70 литра гориво. Идеална за постоянна употреба при зареждане.

Петър Василев06.04.2018

Използва се за моята Yamaha R15. Почувствайте гладкостта и ускорението!

Силвио01.04.2018

Това е една от най-добрите добавки, които съм използвал. Обикновено добавям 20 мл за 5 литра гориво за моя мотор Honda hornet 160r. Тази добавка за бензин подобрява ускорението и производителността. Не съм сигурен за ефекта си върху изгарянето на горивото, тъй като все още не съм обслужвал мотоциклета.

Йордан Петков20.03.2018

Опитах LIQUI MOLY SPEED TEC BENZIN на моя 6 годишен Hyundai i10 1.2. Обикновено карам около 420 километра с пълен резервоар бензин по време на ежедневната ми работа. С тази добавка пробегът ми се увеличи до около 460 км. Измервам от резерва до резерва и нулирам. Това беше учудващо странично въздействие, което изобщо не очаквах. Този продукт не твърди, че ще увеличи пробега. Работата на двигателя при по-ниски обороти изглежда малко по-добра. Като цяло съм много доволен и със сигурност ще препоръчам на всички с бензинови автомобили.

Желязко Добрев20.12.2017

Опитах тази добавка Лики Моли на моя бензинов Шевролет. Отне малко време да стигне до двигателя, започна да усеща разликата след около 130 километра. По-добро ускорение на 5-та предавка с включен климатик от 60 до 110 км/ч. Много по-добре от чистото гориво. Планирам да продължа употребата, за да видя ще има ли още подобрения.

Напишете ревю

    Лош           Добър