Поръчай

Добавка против замръзване дизел Liqui Moly

Добавка против замръзване дизел Liqui Moly
  • Производител: Liqui Moly
  • Код на продукта: 1878
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • 53,00 лв.
  • Промо цена: 49,00 лв.

Добавка срещу замръзване на дизела от Liqui Moly, която подобрява свойствата на потока и филтрирането. Предпазва от замръзване при температури до -31 ° C (в зависимост от качеството на нафтата). Осигурява експлоатационната надеждност на всички дизелови двигатели при ниски температури.

За автомобили със и без филтър за твърди частици - особено подходящ за справяне с проблеми. Тествана за съвместимост с турбокомпресори. Идеален ефект само чрез добавяне към резервоара, преди дизелът да е желиран (при 0 градуса). Напълно съвместим с всички конвенционални дизелови горива и мазут с органично съдържание до макс. 20%. 1 литър е достатъчен за 1000 литра гориво (доза 1:1000). Съхранявайте над 0 градуса!

Кольо Багериста28.11.2018

Ефективна зимна добавка за дизел, която намалява точката на парафинизиране - демек увеличава градусите, при които нафтата започва да се превръща в гел, което е индивидуално спрямо качеството и.

Павлин10.11.2018

Доста се колебах между тази зимна добавка за нафта и еквивалента и на Bardahl. Все пак предпочетох тази на Бардал, защото съм ползвал други техни добавки, но като цяло мненията по форумите за тази са отлични.

Иван Димитров19.03.2018

През тежката зима миналата година тази добавка за дизел определено ме е спасявала много пъти. Живея в Северна България и преди да започна да я използвам имаме доста случаи всички семейни коли да не могат да запалят от ниските температури и некачествената ни нафта. Тази година зимата беше лека, но въпреки това слагахме от добавката, вместо да наливаме пари на вятъра в разните премиум горива по бензиностанциите, които замръзват.

Напишете ревю

    Лош           Добър
Подобни продукти