Поръчай

Добавка Liqui Moly против замръзване на дизела

Добавка Liqui Moly против замръзване на дизела
  • Производител: Liqui Moly
  • Код на продукта: 1878
  • Наличност: В наличност
  • 29,00 лв.

Добавка Liqui Moly, подобрява свойствата на потока и филтрирането на дизеловото гориво. Предпазва дизеловото гориво от замръзване при температури до -31 ° C (в зависимост от качеството на дизелово гориво). Осигурява експлоатационната надеждност на всички дизелови двигатели при ниски температури.

За всички дизелови двигатели със и без филтър за твърди частици - особено подходящ за справяне с проблеми. Тествана за съвместимост с турбокомпресори. Идеален ефект само чрез добавяне към резервоара за гориво, преди дизелът да е желиран (при 0 градуса). Напълно съвместим с всички конвенционални дизелови горива и мазут с органично съдържание до макс. 20%. 1 литър е достатъчен за 1000 литра гориво (доза 1:1000). Съхранявайте над 0 градуса!

Иван Димитров19.03.2018

През тежката зима миналата година тази добавка за дизел определено ме е спасявала много пъти. Живея в Северна България и преди да започна да я използвам имаме доста случаи всички семейни коли да не могат да запалят от ниските температури и некачествената ни нафта. Тази година зимата беше лека, но въпреки това слагахме от добавката, вместо да наливаме пари на вятъра в разните премиум горива по бензиностанциите, които замръзват.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър