Поръчай

Добавка Liqui Moly Motor Clean

Добавка Liqui Moly Motor Clean
  • Производител: Liqui Moly
  • Код на продукта: 1018
  • Наличност: В наличност
  • 59,00 лв.

Перфектното решение за почистване на двигателя вътре и дълготрайната му защита. Високо ефективната добавка за почистване замърсяванията. Те се източват заедно със старото масло при смяна на маслото. След такава подготвена смяна на маслото, новото масло може да развие пълната си производителност. При използване на добавката Лики Моли, двигателят възстановява пълната си мощност, работи с по-малко износване и се предотвратява непълното смазване. Характеристиките на емисиите на отработили газове са оптимизирани.

Автомобилната добавка е подходяща за всички моторни масла за бензинови и дизелови двигатели, със и без филтър за твърди частици (DPF). Съвместима с каталитични конвертори и турбокомпресори. Добавете към маслото на двигателя при работна температура, преди да смените маслото. Продължителност на почистването около 10 минути. Съдържанието на флакона от 500 мл. е достатъчно за моторно масло до 5 литра.

Ставри28.02.2018

Задължително правя промивка на двигателя с тази добавка, когато си купя нов автомобил на старо, особено когато е внос от Италия.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър