Поръчай

Liqui Moly Cera Tec

Liqui Moly Cera Tec
  • Производител: Liqui Moly
  • Код на продукта: 3721
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 33,00 лв.

Cera Tec е високотехнологична керамична защита срещу износване и може да се смесва с всички налични в търговската мрежа моторни масла. Тя намалява износването и триенето, използвайки химически и термично изключително еластични керамични съединения. Предотвратява директен контакт на метала с метал, което увеличава експлоатационния живот на двигателя. Ефектът на гладко движение намалява разхода на гориво при дизеловите и бензинови двигатели.

Liqui Moly Cera Tec се добавя към двигателното масло и се смесва самостоятелно. Достатъчно за 5 литра обем на маслото. С дълготраен ефект до 50 000 км. Не е подходящ за използване с мокри съединители!

Най-висок клас добавка Лики Моли Кератек, произведена в Германия.

Калин Боевски02.04.2018

До момента бях много скептично настроен към добавките за масло. Реших да опитам Liqui Moly Ceratec в моя Prius 2007 и забелязах следните подобрения - двигателя започна да работи много по-гладко, шумът от него дори при високи натоварвания е по-нисък, увеличи се макар и минимално пробега и ускорението. Препоръчвам!

Бисер07.03.2018

Изключителна автомобилна добавка, има много изписано по форумите за нея в България и чужбина.

Станимир18.02.2018

Страхотна добавка за всеки, който обича автомобила си. Забележимите ефекти при мен - по-тиха работа на двигателя, намален разход на масло и може би гориво при вече остарелия ми автомобил - BMW 320d 2003.

Напишете ревю

    Лош           Добър
Подобни продукти