Поръчай

Добавка за масло Bardahl SUMOLUB

Добавка за масло Bardahl SUMOLUB
  • Производител: Bardahl
  • Код на продукта: Bar-2580
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • 76,00 лв.
  • Промо цена: 68,40 лв.

  • 10 или повече57,00 лв.

Bardahl SUMOLUB е добавка за масло - синтетично, полусинтетично, минерално. Специална формула с нано частици, които изключително ефективно подобряват състоянието и работата на двигатели, хидравлични системи, скоростни кутии, редуктори и т.н. Благодарение на съдържанието и на Полар Плюс, тя се втрива в самия метал, освен че създава много стабилен филм. Резултатите от това взаимодействие са сигурна и силна защита при висока температура и налягане, редуциране на триенето, ефикасна защита при екстремни натоварвания и износване, намаляване на изразходваната енергия при триенето с повече от 40%, намаляване с повече от 42% на работната температура, отлична защита от оксидация и корозия, забележимо понижение на шума при работа.

Начин на употреба на тази добавка Бардал:
- 5% смесване с хидравлични масла;
- 5% смесване с двигателни масла;
- 5% до 10% смесване при редуктори, лагери и др.

Bardahl SUMOLUB увеличава живота на машините и е напълно безопасен за всякакви гумени уплътнения, гарнитури и т.н. Химически състав от последна генерация.

Любослав12.03.2018

Уникална добавка за масла от Бардал, независимо дали двигателни или хидравлични, спомагаща за намалено износване и защита, водещо до по-дълъг живот. Добавките са превантивна грижа, а не лек, когато нещо вече се счупи.

Напишете ревю

    Лош           Добър
Подобни продукти