Поръчай

Обезмаслител за радиатори Bardahl

Обезмаслител за радиатори Bardahl
  • Производител: Bardahl
  • Код на продукта: Bar-1100
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 18,70 лв.

Обезмаслител за радиатори Bardahl Radiator Oil Remover, който отлично пречиства системата на охлаждане и радиатора от попаднало моторно масло. Проблемите, които биха възникнали от това са прегряване на двигателя, както и пробиви в уплътнението на главата на цилиндровия му блок. Преобразува двигателното масло в емулсия, позволяващо лесното му премахване от най-трудно достъпните места в охладителната система и позволява оптимално функциониране, намалявайки възможностт за скъпи ремонти и резервни части. Добавката за почистване на радиатори е съвместима с всички видове антифризи.

Начин на употреба на обезмаслител за радиатори Bardahl Bar-1100 - налейте добавката в разширителното казанче или радиатора при студен двигател. Запалете двигателя да поработи 15 минути на празен ход. След запалването включете отоплителната система на купето (парното). Изключете двигателя и оставете да изстине, след което изливате образуваната емулсия от системата, след което обилно промийте с вода. Добавете нов антифриз. Една опаковка от добавката Бардал за обезмасляване на радиатор, което е 500 ml е достатъчна за до 10 литра антифриз.

Жоро03.06.2018

Тази добавка спомага за решаването на един доста често срещан проблем с попадането на моторно масло в охладителната система, особено при по-старите автомобили.

Напишете ревю

    Лош           Добър