Поръчай

Bardahl Racing Petrol Treatment

Bardahl Racing Petrol Treatment
  • Производител: Bardahl
  • Код на продукта: SLR-Bar-13101
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 23,00 лв.

Превантивна добавка за автомобилни състезатели, искащи да удължат и защитят ресурсите на двигателите си. Предотвратява загуба на мощност, породена от замърсяване и износване на двигателя.

Инструкции за използване на Bardahl Racing Petrol Treatment - може да се употребява при състезания, но и при ежедневно шофиране. Един флакон е предназначен за 20 литра бензин. Тази добавка за бензин е съвместима с катализатори и всички видове - инжекционна система, турбокомпресор, системи за впръскване под високо налягане, карбуратор. Да не се употребява с биогориво E85.
 
Свойства на тази състезателна добавка Бардал - предпазва от самозапалване и детонации, диспергира евентуално съдържание на вода в бензина, подпомага усвояването на оловото в бензина, смазва буталните пръстени и горната част на цилиндъра, предпазва клапаните и леглата на клапаните от износване, поддържа чиста горивната система предпазвайки от отлагания, намалява разхода на гориво и подобрява студеният старт.

Митко Иванов23.07.2018

Задължителна добавка за бензин за моето BMW E92 335i. Усеща се подобрение в реакциите на автомобила, а относно защитата не мога да коментирам, защото за момента не са се налагали никакви ремонти.

Напишете ревю

    Лош           Добър