Поръчай

Bardahl Long Life 6 в 1

Bardahl Long Life 6 в 1
  • Производител: Bardahl
  • Код на продукта: Bar-1216
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 56,00 лв.

Специална фюлеринова добавка Bardahl, защитаваща двигателя Ви, посредством разработените от Оле Бардал фюлеринови молекули. Съчетава 6 функции - намалява триенето, увеличава издръжливостта на масления филм с до 75%, съкращава износването с до 43%, намалява разхода на гориво и масло с до 10% и допринася с анти-корозионна защита. Автомобилната добавка с фюлерин се препоръчва особено при по-голямо натоварване и е съвместима с всички видове смазочни продукти - синтетично, минерално или полусинтетично и може да бъде използвана при всички видове двигатели. Не указва влияние върху уплътненията, гарнитурите и масления филтър на автомобила.

Начин на употреба на Bardahl Long Life 6 in 1 - една опаковка (400 мл.) е достатъчна за до 6 литра масло (1:15) и се налива при смяна на маслото.

Бранимир Делчев19.03.2018

Фюлериновата добавка е известна и доказала се в автомобилният свят. Тук доста кратко са описани ефектите от нея, можете да прочетете повече по наши и чужди автофоруми, но определено не се чудете за покупката и. Превантивната защита на двигателя ще Ви спести много бъдещи ремонти и разходи.

Напишете ревю

    Лош           Добър
Подобни продукти