Поръчай

Добавка Bardahl Injector Cleaner 6 in 1 за бензин

Добавка Bardahl Injector Cleaner 6 in 1 за бензин
  • Производител: Bardahl
  • Код на продукта: Bar-1198
  • Наличност: Да, бърза доставка с Econt
  • Цена: 21,80 лв.

Bardahl - Injector Cleaner 6 in 1 - добавка за бензин, която почиства доста замърсени горивни системи. Има анти-фрикционните качества, които спомагат за намалява разхода на гориво, както и предпазване от блокиране и износване на бензиновите дюзи. Ефективно абсорбира водата в бензина и подобрява горивния процес.

Почиства горивната рейка, инжекторите, регулатора и помпата от отлагания, утайки и смоли, както и клапаните, сегментите, горивната камера и челата на буталата.

Намалява шума, пушенето и вредните емисии на двигателя, улеснявайки преминаването през ГТП.

С до 3 пункта подобрява октановото число, редуцирайки опасността от детонации (така нареченото "чукане" на аванса), както и образуване на нагари.

Добавката за бензин на Бардал Инжектор Клийнър е съвместима с всички бензинови двигатели със системи за инжекторно впръскване и не вреди на филтри за твърди частици и катализатори.

Тази присадка се препоръчва много от всички големи автомобилни производители като Audi, Peugeot, Renault, VW, BMW, Citroen, Mercedes.

Начин на употреба на Bardahl - Injector Cleaner 6 in 1: Излейте флакона преди зареждане на гориво. Една опаковка от 500 мл. обработва 20 литра бензин, използвайки се до пълното му изразходване. Препоръчва се използването на бензиновата добавка всеки 5000 километра, както и преди технически преглед на автомобила.

Николай Илиев10.04.2018

След смяна на свещи и използване еднократно на тази добавка Бардал, автомобилът ми BMW E92 320i е коренно различен - по-тих, по-ефективен при ниските обороти, както и липса на колебание при тях.

Напишете ревю

    Лош           Добър