Поръчай

Масло Castrol EDGE, MAGNATEC и GTX

Castrol EDGE 0W40 A3/B4
Castrol EDGE 0W40 A3/B4

Масло Castrol EDGE 0W40 A3/B4 съдържащо технологията TITANIUM Fluid Strength. Предлага перфектни нива на защита при всякакви стилове на шофиране и температури. Помага на двигателите да работят по-хладно, допринасяйки за по-дългия  живот и намаля..

38,00 лв.

Castrol EDGE 10W60
Castrol EDGE 10W60

Напредъкът в технологиите на двигателите доведе до увеличаване на мощността и ефективността, което означава, че двигателите работят по-силно и по-високо напрежение от всякога. Единственото нещо, което държи отделянето на металните части на двигателя ..

41,00 лв.

Castrol EDGE SUPERCAR 10W60
Castrol EDGE SUPERCAR 10W60

Castrol EDGE SUPERCAR 10W60 е масло за суперавтомобили, при които производителят изисква ACEA A3 / B4 10W60 качествено ниво. Масло за спортни автомобили, осигуряващо максимална мощност и ненадминати нива на защита на двигателите от последно поколение..

47,00 лв.

Castrol EDGE TITANIUM FST 0W-30
Castrol EDGE TITANIUM FST 0W-30

Синтетичното масло Castrol EDGE 0W30, подобрено с TITANIUM FST е независимо доказано за подобряването на работата на двигателя, използващо най-новите технологии. Масло с нисък вискозитет и висока степен на защита. Препоръчвано за BMW, Mini, Audi, VW,..

30,00 лв.

Castrol EDGE TITANIUM FST 5W-40
Castrol EDGE TITANIUM FST 5W-40

Маслото Castrol EDGE 5W40, подобрено с технологията TITANIUM FST, която ви дава увереност да очаквате максимална ефективност от двигателя, който същевременно е напълно защитен. Изчиства отлаганията в двигателя и подобрява работата му в различни пътни..

24,50 лв.

Castrol EDGE TITANIUM FST 5W30 C3
Castrol EDGE TITANIUM FST 5W30 C3

Маслото Castrol EDGE 5W30 Titanium е най-силното от цялата гама на компанията. Използваната в него технология TITANIUM FST намалява триенето и удвоява якостта на масления филм. С това масло Кастрол вие си гарантирате максимална ефективност и чистота ..

32,00 лв.

Castrol EDGE TITANIUM FST 5W30 LLSale
14% OFF
НАМАЛЕНО С 14%
Castrol EDGE TITANIUM FST 5W30 LL

Перфектна комбинация от масло Castrol EDGE 5W30 и иновативната технология TITANIUM FST, осигуряваща двойна защита и помагаща на двигателя да се представи максимално ефикасно.Нисковискозитетно синтетично моторно масло за автомобили с бензинови, LPG и ..

30,00 лв.35,00 лв.

Castrol EDGE Turbo Diesel 5W40
Castrol EDGE Turbo Diesel 5W40

Синтетично масло Кастрол 5W40, специално разработено за нуждите на съвременните дизелови автомобили, използващо специалната Fluid Strength Technology. Коренно променя ефективността - увеличава мощността на дизеловия двигател, редуцира отлаганията и о..

30,00 лв.

Castrol GTX 10W40 A3/B4
Castrol GTX 10W40 A3/B4

Моторно масло Castrol 10W40, полусинтетика, базирано на синтетичните продукти на компанията. Съдържа добавки против износване на двигателя на автомобила, удължаващи живота му. Специализирана формула срещу топлинна разбивка при тежки условия.ОЕМ одобр..

14,00 лв.

Castrol MAGNATEC 10W-40
Castrol MAGNATEC 10W-40

Избирайки маслото Castrol 10W40 Magnatec, вие избирате и неговите умни молекули, които ще предпазят двигателя ви в критични етапи на загряване, както и ще намалят износването му. Осигурява защита при всякакви условия и стилове на шофиране.Одобрения о..

16,00 лв.

Castrol MAGNATEC 5W40 C3
Castrol MAGNATEC 5W40 C3

Това синтетично масло от серията Castrol MAGNATEC е със специални умни молекули, предпазващи двигателя от износване по време на критичния период на загряване и след това. Отлична производителност при много студени условия. ОЕМ одобрения на Castrol 5W..

18,00 лв.

Castrol MAGNATEC Diesel 10W40
Castrol MAGNATEC Diesel 10W40

Маслото Castrol MAGNATEC DIESEL комбинира специална технология за дизелови двигатели и така наречените "умни молекули" на Castrol. Активно защитават двигателя от стартирането му и гарантират отлична производителност.ОЕМ одобрения на това полусинтетич..

20,00 лв.

Castrol MAGNATEC Diesel 5W40 DPF
Castrol MAGNATEC Diesel 5W40 DPF

Синтетично масло Castrol 5w40, съдържащо "умните молекули", защитаващи двигателя още при самото му стартиране, тъй като до 75% от износването му се случва докато загрява.Това двигателно масло Castrol MAGNATEC е препоръчвано за TDI, DI, Inter-cooled, ..

23,00 лв.

Castrol MAGNATEC STOP-START 5W-30 A5
Castrol MAGNATEC STOP-START 5W-30 A5

Шофирате ли в натовареният трафик? Знаете ли, че всяко изключване и включване на двигателя го натоварва жестоко? С това синтетично моторно масло Castrol и неговите интелигентни молекули ще защитите пълноценно автомобили, използващи старт-стоп системи..

27,00 лв.

Показани са от 1 до 14 от общо 14 резултата на (1 страници). Продукти за сравнение (0)

Castrol разполага с богата гама от моторни масла за вашата кола, включващи синтетични, полусинтетични и дизелови масла. Над 100 годишния опит в разработката на автомобилно масло превръща Castrol във водещ доставчик на смазочни решения.

Можете да изберете от сериите масла Castrol EDGE, Castrol MAGNATEC или Castrol GTX според конкретните ви нужди на автомобила Ви.

Визия на Кастрол се изразява в производството на висококачествени смазващи продукти за устойчив бизнес. С оглед на това се намалява въздействието на операциите им върху околната среда и здравето, като се акцентира върху предотвратяването на замърсяването, намаляването на отпадъците, емисиите и насърчаването на енергийната ефективност.

Следвайте препоръката за интервала за смяна на масло Castrol от производителя на автомобила. Удълженото обслужване не се препоръчва при тежки приложения като състезания, чести тегления или прекомерна работа на празен ход.

На пазара на масла Кастрол ще попаднете на много примамливи цени, будещи съмнения за качеството. Ние работим единствено с официалния вносител на Castrol за България и няма да ви продадем масло Кастрол "менте".

Моторно масло Castrol Magnatec, Edge - каталог с характеристики, мнения и цена.