Поръчай на

Castrol

Castrol

Castrol предлага гама от модерни моторни масла за вашия автомобил, включително синтетични, полусинтетични, масла за дълъг пробег, конвенционални и дизелови масла. С повече от 100 години опит и международна репутация за иновации и високоефективни двигателни масла, Castrol е признат за водещ световен доставчик на смазочни разтвори.

Масло Castrol Edge - технологичният напредък позволи на днешните двигатели да станат по-малки, но по-мощни и ефективни. Нуждата от двигатели за постигане на по-висока икономия на гориво, намалени емисии и висока производителност означава, че те трябва да работят по-силно от всякога. Двигателите произвеждат налягане до 10 тона на квадратен сантиметър. Това е като пет автомобила, почиващи на висока пета. По-голямото натоварване означава повече натоварване на маслото, повече контакт между метала и триенето, което може да ограби производителността на вашия двигател. Castrol EDGE е три пъти по-силен при разрушаването на вискозитета, отколкото водещите синтетични и водещи конвенционални масла. Уникалната титанова технология физически променя начина, по който се държи маслото при екстремни налягания, удвоявайки силата на филма, предотвратявайки разграждането на маслото и намаляването на триенето, производителност.

Масло Castro GTX - Формула за двойно действие. Castrol GTX Double Action почиства старата утайка, като същевременно предпазва от ново образуване на утайки, по-добре от тежките индустриални стандарти. Изпитано при двигатели с високи нива на депозити. Усъвършенствана защита срещу вискозитет и топлинна повреда. Висококачествени базови масла и добавки против износване, които удължават живота на вашия двигател. Помага да се сведе до минимум консумацията на масло.

Масло Castrol MAGNATEC - иновативната разработка на Castrol MAGNATEC защитава двигателя от момента, в който запалите автомобила. До 75% от износването на двигателя се получава в периода на загряване. Маслото обикновено се оттича от критичните части на двигателя, когато двигателят спре,  но не и интелигентните молекули на Castrol MAGNATEC. Те прилепват към двигателя като магнит и осигуряват втори слой защита.

Защитете вашия двигател, избирайки за вашия автомобил правилното масло Castrol.