Поръчай

Добавки Bardahl за дизел, бензин и масло

Bardahl BSF Octane Booster
Bardahl BSF Octane Booster

Състезателна добавка за бензин, повишаваща октанотово му число с до 7 пункта. При добавяне към нормален 100 октанов бензин при съотношение между 3:1000 до 5:1000 увеличава мощността и защитава двигателя от детонации максимално. Това може да бъде пост..

273,00 лв.

Bardahl Diesel Combustion BDCSale
8% OFF
НАМАЛЕНО С 8%
Bardahl Diesel Combustion BDC

Добавката Bardahl BDC (Bardahl Diesel Combustion) съчетава свойствата на няколко специфични автомобилни добавки Бардахл за дизел. Тя повишава КПД, почиства дюзите, предотвратява въглеродни отлагания и подобрява впръскването в горивната камера на гори..

36,00 лв.39,00 лв.

Bardahl Diesel injection restorer 11
Bardahl Diesel injection restorer 11

Bardahl DIESEL INJECTION RESTORER 11 - автомобилна добавка за пълно почистване на горивната система в дизеловите автомобили. По-високото съдържание на биодизел в дизеловото гориво води до отлагания, запушващи инжекторната система. Тази добавка почист..

42,00 лв.

Bardahl Fuel Treatment Gasoline
Bardahl Fuel Treatment Gasoline

Добавка за бензин, предназначена за постоянната му профилактика. Помага за почистване на нагари от буталата, сегментите и клапаните и инжекторите. Абсорбира водата и оловото в бензина, подобрявайки изгарянето им. Намалява вредните емисии и разхода на..

33,90 лв.

Bardahl FULL METALSale
8% OFF
НАМАЛЕНО С 8%
Bardahl FULL METAL

Добавка за двигател Bardahl FULL METAL, предпазваща и почистваща. Работи против износване и възстановява уплътненията на буталата/стените на цилиндрите. Незабавно действие, удължаващо до 40% живота на мотора, подобряващо ускорението, мощността и нама..

58,00 лв.63,00 лв.

Bardahl FULL METAL Moto 4T
Bardahl FULL METAL Moto 4T

FULL METAL Moto 4T е високотехнологична добавка за масло от Bardahl, създадена за 4-тактови двигатели на стари и нови мотори.Начин на употреба на FULL METAL Moto 4T - изсипете присадката при топъл двигател, след източено старо масло, преди налято нов..

19,90 лв.

Bardahl Injector Cleaner 6 in 1 за бензин
Bardahl Injector Cleaner 6 in 1 за бензин

Bardahl - Injector Cleaner 6 in 1 - добавка за бензин, която почиства доста замърсени горивни системи. Има анти-фрикционните качества, които спомагат за намалява разхода на гориво, както и предпазване от блокиране и износване на бензиновите дюзи. Ефе..

19,00 лв.

Bardahl Long Life 6 в 1
Bardahl Long Life 6 в 1

Специална фюлеринова добавка Bardahl, защитаваща двигателя Ви, посредством разработените от Оле Бардал фюлеринови молекули. Съчетава 6 функции - намалява триенето, увеличава издръжливостта на масления филм с до 75%, намялва износването с до 43%, нама..

56,00 лв.

Bardahl Maxi Compression
Bardahl Maxi Compression

Добавката Bardahl Maxi Compression спомага за увеличаване на компресията. Специалните естерни полимери увеличават при висока температура вискозитета, а допълнителната присадка омекотява и раздува гарнитурите, намалявайки и спирайки течовете на масло...

32,00 лв.

Bardahl Octane Booster Motorcycle
Bardahl Octane Booster Motorcycle

Добавка за 2T и 4Т мотоциклети, увеличаваща октановото число на бензина с до 5 пункта, водещо до увеличена мощност, удължен живот на двигателя, контролирано и пълно изгаряне на горивната смес. Bardahl Octane Booster Motorcycle 2T/4T премахва явлениет..

19,00 лв.

Bardahl Racing Petrol Treatment
Bardahl Racing Petrol Treatment

Превантивна добавка за автомобилни състезатели, искащи да удължат и защитят ресурсите на двигателите си. Предотвратява загуба на мощност, породена от замърсяване и износване на двигателя. Инструкции за използване на Bardahl Racing Petrol Treatme..

23,00 лв.

Bardahl SUMOLUB
Bardahl SUMOLUB

Bardahl SUMOLUB е добавка за масло - синтетично, полусинтетично, минерално. Специална формула с нано частици, които изключително ефективно подобряват състоянието и работата на двигатели, хидравлични системи, скоростни кутии, редуктори и т.н. Благодар..

63,00 лв.

Bardahl Turbo Cleaner
Bardahl Turbo Cleaner

Автомобилна добавка за турбо, която предпазва от блокиране на актуатора без демонтаж на турбини с променлива геометрия. Това увеличава живота на турбината, филтъра за твърди частици и катализатора и подобрява работата на двигателя. Добавката за почис..

117,00 лв.

Bardahl Turbo Protect
Bardahl Turbo Protect

Добавка за защита на турбото Bardahl против триене и износване. Смазва турбото и го защитава при студен старт или недостиг на масло. Предпазва и коляновия вал, хидравличните бутала и разпределителния вал и може да се комбинира с всички двигателни мас..

35,00 лв.

Добавка за FAP/DPF Diesel 176 от Bardahl
Добавка за FAP/DPF Diesel 176 от Bardahl

Добавка за дизелови автомобили, оборудвани с FAP/DPF, за зареждане на съда, изискващ специална течност. Подпомага регенерацията на филтъра за твърди частици. Създадена за Peugeot, Ford, Citroen (2003-2008), както и Mazda, Volvo (2005-2008). Една опак..

136,00 лв.

Добавка за автоматични скоростни кутии Bardahl
Добавка за автоматични скоростни кутии Bardahl

Добавка за маслото на автоматичната скоростна кутия, съвместима с всички видове автоматици без варио/безстепенни (CVT). Защитава от износване и окисление, както и течове от гарнитурите и уплътненията. Запазва дебелината на масления филм и вискозитета..

29,00 лв.

Добавка за дизел Common Rail Bardahl
Добавка за дизел Common Rail Bardahl

Добавка за дизелови двигатели Common rail, подобряваща смазването при все по-бедните на сяра дизелови горива. Тези дизелови инжекционни системи работят при много високо налягане и без качествено смазване рискът от повреда е висок. Същевременно новите..

20,00 лв.

Добавка за масло срещу износване Bardahl B1
Добавка за масло срещу износване Bardahl B1

Bardahl B1 е автомобилна добавка за масло против износване. Изгражда устойчив микроскопичен филм върху металните части, посредством съдържащите се органични съединения, издържащи на екстремни натоварвания, а ефекта се запазва и при неработещ двигател..

12,00 лв.

Добавка за почистване на DPF Bardahl
Добавка за почистване на DPF Bardahl

Bardahl Particulate filter cleaner намалява температурата на горене на твърдите частици, което води до качественото им изгаряне и премахване на налепите. Тази добавка за почистване на DPF го освобождава от образуваните сажди. Удължава живота и правил..

145,00 лв.

Добавка за почистване на EGR Bardahl
Добавка за почистване на EGR Bardahl

Добавка за почистване на EGR клапи. Препоръчваме съвместната профилактична употреба с Bardahl Diesel Injector Cleaner на всеки 5000 километра.Начин на употреба на Bardahl EGR AEROSOL VALVE CLEANER (спазвайте инструкциите внимателно, за да не се стигн..

67,00 лв.

Добавка за почистване на дизелови инжектори Bardahl
Добавка за почистване на дизелови инжектори Bardahl

Почистваща добавка Bardahl за дизелови инжектори и цялата система. Подобрява мощността и пъргавостта. Отстранява водата в горивото, защитавайки помпата и инжеторите. Помага за нестабилни ниски обороти и прекъсвания при ускоряване. Смазващите и характ..

17,00 лв.

Добавка за промиване на радиатор Bardahl
Добавка за промиване на радиатор Bardahl

Добавка за промиване на радиатори Bardahl - декалцификатор отстраняваща без демонтаж всички отлагания (шлам, ръжда, мазнини, варовик и т.н.), които може да навредят на охладителната система за 15 минути. Може да бъде използвана при пластмасови и алум..

16,00 лв.

Добавка за промивка на автоматични скорости Bardahl
Добавка за промивка на автоматични скорости Bardahl

Добавка за почистване на автоматични скорости, която може да се използва с всички ATF масла. Предпазва от преждевременно износване и премахва всички депозити, задържаща ги в суспензия до смяната на трансмисионното масло.Препоръчва се съвместната упот..

14,00 лв.

Добавка за прочистване на двигателя Bardahl
Добавка за прочистване на двигателя Bardahl

Почистваща добавка Bardahl, която се препоръчва да се използва на около 15000 км., при смяна на маслото. Разтваря и премахва замърсяванията и отлаганията в картера на двигателя. След процедура с добавката Бардал, двигателят има по-ефективна и плавна ..

15,00 лв.

Показани са от 1 до 24 от общо 40 резултата на (2 страници). Продукти за сравнение (0)

С добавки за масло и гориво на Бардал можете да участвате в намаляването на емисиите на замърсяващи газове с автомобили, мотоциклети, лодки и др. Същевременно те решават и предпазват от проблеми, благодарение на уникалната им формула.

Добавките Bardahl са екстремно тествани в специални лаборатории и множество автомобилни състезания и ефективността им е доказана, за което няма две мнения, но и са на достъпни цени.

Бардал е станал известен с разширената си продуктова гама от добавки за масла и горивни добавки. Той започва през 1939 година. Историческият момент е на пистата с известните Bardahl's Oil Boosters B1. Бардал доказва, че присадките са от значение!