Поръчай на

Добавки

Добавки

С добавки за масло и гориво на Бардал можете да участвате в намаляването на емисиите на замърсяващи газове с автомобили, мотоциклети, лодки и др. Същевременно те решават и предпазват от проблеми, благодарение на уникалната им формула.

Добавките Bardahl са екстремно тествани в специални лаборатории и множество автомобилни състезания и ефективността им е доказана.

Бардал е станал известен с разширената си продуктова гама от добавки за масла и горивни добавки. Той започва през 1939 година. Историческият момент е на пистата с известните Bardahl's Oil Boosters B1. Бардал доказва, че добавките са от значение!

Добавка Bardahl B1

Bardahl B1 е автомобилна добавка за масло против износване. Изгражда устойчив микроскопичен филм върху металните части, посредством съдържащите се органични съединения, издържащи на екстремни натоварвания, а ефекта се запазва и при неработещ двигател..

10,80 лв.

Добавка Bardahl BSF Octane Booster

Състезателна добавка за бензин, повишаваща октанотово му число с до 7 пункта. При добавяне към нормален 100 октанов бензин при съотношение между 3:1000 до 5:1000 увеличава мощността и защитава двигателя от детонации максимално. Това може да бъде пост..

273,00 лв.

Добавка Bardahl Cetane Booster

Автомобилна добавка на световноизвестния производител Bardahl, разработена за подобряване на цетановото число на дизела с 5 пункта, което допринася за по-малък шум на двигателя, подобрен разход на гориво и по-лесно палене при по-ниски температури. Мо..

17,00 лв.

Добавка Bardahl Common Rail Diesel

Добавка за дизелови двигатели Common rail, подобряваща смазването при все по-бедните на сяра дизелови горива. Тези дизелови инжекционни системи работят при много високо налягане и без качествено смазване рискът от повреда е висок. Същевременно новите..

20,00 лв.

Добавка Bardahl Diesel Antifriz

Добавка срещу замръзване на дизела, препоръчвана от Audi, BMW, VW, Mercedes, Citroen, Renault и Peugeot. Подобрява смазочните характеристики на дизела при ниски температури и забавя кристализацията на парафина. Съвместима с всички дизелови двигатели ..

14,50 лв.

Добавка Bardahl Diesel Combustion

Добавката Bardahl BDC (Bardahl Diesel Combustion) съчетава свойствата на няколко специфични автомобилни добавки Бардахл за дизел. Тя повишава КПД, почиства дюзите, предотвратява въглеродни отлагания и подобрява впръскването в горивната камера на гори..

15,00 лв.

Добавка Bardahl Diesel injection restorer 11

Bardahl DIESEL INJECTION RESTORER 11 - автомобилна добавка за пълно почистване на горивната система в дизеловите автомобили. По-високото съдържание на биодизел в дизеловото гориво води до отлагания, запушващи инжекторната система. Тази добавка почист..

42,00 лв.

Добавка Bardahl Fuel Treatment Gasoline

Добавка за бензин, предназначена за постоянната му профилактика. Помага за почистване на нагари от буталата, сегментите и клапаните и инжекторите. Абсорбира водата и оловото в бензина, подобрявайки изгарянето им. Намалява вредните емисии и разхода на..

33,90 лв.

Добавка Bardahl FULL METAL Sale
7% off
7% off

Добавка Bardahl FULL METAL

Добавка за двигател Bardahl FULL METAL, предпазваща и почистваща. Работи против износване и възстановява уплътненията на буталата/стените на цилиндрите. Незабавно действие, удължаващо до 40% живота на мотора, подобряващо ускорението, мощността и нама..

56,00 лв.60,00 лв.

Добавка Bardahl FULL METAL Moto 4T

FULL METAL Moto 4T е високотехнологична добавка за масло от Bardahl, създадена за 4-тактови двигатели на стари и нови мотори.Начин на употреба на FULL METAL Moto 4T - изсипете присадката при топъл двигател, след източено старо масло, преди налято нов..

19,90 лв.

Добавка Bardahl Gear Oil за подобряване на трансмисионно масло

Добавка, подобряваща трансмисионното масло, работеща най-ефикасно с вискозитет 75W90, подходяща за ръчни скоростни кутии, както и диференциали без блокаж. Намалява температурата, оксидацията и шума, а увеличава износоустойчивостта.Разфасовка от 150 m..

21,00 лв.

Добавка Bardahl Long Life 6 в 1

Специална фюлеринова добавка Bardahl, защитаваща двигателя Ви, посредством разработените от Оле Бардал фюлеринови молекули. Съчетава 6 функции - намалява триенето, увеличава издръжливостта на масления филм с до 75%, намялва износването с до 43%, нама..

56,00 лв.

Добавка Bardahl Maxi Compression

Добавката Bardahl Maxi Compression спомага за увеличаване на компресията. Специалните естерни полимери увеличават при висока температура вискозитета, а допълнителната присадка омекотява и раздува гарнитурите, намалявайки и спирайки течовете на масло...

29,00 лв.

Добавка Bardahl Octane Booster

Автомобилна добавка Bardahl, предназначена за съвременни бензинови двигатели, повишаваща октановото число на бензина с до пет единици. Не замърсява горивната система, тъй като не съдържа олово. Особено подходяща за автомобили с компресор или турбо. Д..

18,00 лв.

Добавка Bardahl Octane Booster Motorcycle

Добавка за 2T и 4Т мотоциклети, увеличаваща октановото число на бензина с до 5 пункта, водещо до увеличена мощност, удължен живот на двигателя, контролирано и пълно изгаряне на горивната смес. Bardahl Octane Booster Motorcycle 2T/4T премахва явлениет..

19,00 лв.

Добавка Bardahl SUMOLUB

Bardahl SUMOLUB е добавка за масло - синтетично, полусинтетично, минерално. Специална формула с нано частици, които изключително ефективно подобряват състоянието и работата на двигатели, хидравлични системи, скоростни кутии, редуктори и т.н. Благодар..

63,00 лв.

Добавка Bardahl Turbo Cleaner

Автомобилна добавка за турбо, която предпазва от блокиране на актуатора без демонтаж на турбини с променлива геометрия. Това увеличава живота на турбината, филтъра за твърди частици и катализатора и подобрява работата на двигателя. Добавката за почис..

114,00 лв.

Добавка Bardahl Turbo Protect

Добавка Bardahl за защита на турбото против триене и износване. Смазва турбото и го защитава при студен старт или недостиг на масло. Предпазва и коляновия вал, хидравличните бутала и разпределителния вал и може да се комбинира с всички двигателни мас..

34,00 лв.

Добавка Bardahl за почистване на DPF

Bardahl Particulate filter cleaner намалява температурата на горене на твърдите частици, което води до качественото им изгаряне и премахване на налепите. Тази добавка за почистване на DPF го освобождава от образуваните сажди. Удължава живота и правил..

145,00 лв.

Добавка Bardahl за почистване на EGR клапи

Добавка за почистване на EGR клапи. Препоръчваме съвместната профилактична употреба с Bardahl Diesel Injector Cleaner на всеки 5000 километра.Начин на употреба на Bardahl EGR AEROSOL VALVE CLEANER (спазвайте инструкциите внимателно, за да не се стигн..

64,00 лв.

Добавка Bardahl за почистване на инжектори - дизел

Почистваща добавка Bardahl за дизелови инжектори и цялата система. Подобрява мощността и пъргавостта. Отстранява водата в горивото, защитавайки помпата и инжеторите. Помага за нестабилни ниски обороти и прекъсвания при ускоряване. Смазващите и характ..

17,00 лв.

Добавка Bardahl за почистване на нагар - бензин

Специална формула OKCO, предпазваща и почистваща инжекционната система, буталата и клапаните на бензинови коли. Намалява пушенето и разхода на гориво. Автомобилната добавка е съвместима с катализатори. Употребявайте като излеете флакона в резервоара ..

19,00 лв.

Добавка Bardahl за почистване на нагар - дизел

Специалната формула ОКСО в тази автомобилна добавка Бардал почиства нагара по повърхността на буталата, клапаните и цялата инжекционна система. Създадена за всички разновидности дизелови двигатели и се употребява като я изсипете във вашият резервоар ..

19,00 лв.

Добавка Bardahl за почистване на радиатор

Добавка за промиване на радиатори Bardahl - декалцификатор отстраняваща без демонтаж всички отлагания (шлам, ръжда, мазнини, варовик и т.н.), които може да навредят на охладителната система за 15 минути. Може да бъде използвана при пластмасови и алум..

15,00 лв.

Добавка Bardahl за промиване на двигателя

Почистваща добавка Bardahl, която се препоръчва да се използва на около 15000 км., при смяна на маслото. Разтваря и премахва замърсяванията и отлаганията в картера на двигателя. След процедура с добавката Бардал, двигателят има по-ефективна и плавна ..

13,00 лв.

Добавка Bardahl за промивка на автоматични скоростни кутии

Добавка за почистване на автоматични скорости, която може да се използва с всички ATF масла. Предпазва от преждевременно износване и премахва всички депозити, задържаща ги в суспензия до смяната на трансмисионното масло.Препоръчва се съвместната упот..

14,00 лв.

Добавка Bardahl за пълно изгаряне на дизела

Добавка за дизел Bardahl, осигуряваща пълното му изгаряне и чистота на горивната система - инжектори и помпа. Премахва водата, съдържаща се в дизела, самозапалването и тракането. Намалява разхода на гориво и изпускания пушек. Компенсира слабото налич..

12,00 лв.

Добавка Bardahl за течове от радиатора

Автомобилна добавка за течове от радиатора и цялата охладителна система на автомобила, която не влияе на металите, съединенията и маркучите. Предпазва от корозия, ръжда и котлен камък и осигурява отлична циркулация и защита от прегряване. Устойчивост..

15,00 лв.

Добавка Bardahl подобрител на бензина

Превантивна добавка за автомобилни състезатели, искащи да удължат и защитят ресурсите на двигателите си. Предотвратява загуба на мощност, породена от замърсяване и износване на двигателя. Инструкции за използване на Bardahl Racing Petrol Treatme..

23,00 лв.

Добавка Bardahl подобрител на масло за автоматични скоростни кутии

Добавка за маслото на автоматичната скоростна кутия, съвместима с всички видове автоматици без варио/безстепенни (CVT). Защитава от износване и окисление, както и течове от гарнитурите и уплътненията. Запазва дебелината на масления филм и вискозитета..

29,00 лв.

Добавка Bardahl против пушек

Добавка за автомобили, с висока емисия на газове - много изпускан дим от ауспуха, което е признак на горене на моторно масло. Чрез тази противодимна добавка се възстановява уплътнението на сегментите, което води до по-малко отделяне на замърсяващ пуш..

22,00 лв.

Спрей Bardahl за почистване на карбуратори

Спрей за почистване на карбураторите на бензиновите двигатели. Премахва отлаганията, намалява вредните емисии, разхода на гориво и черен дим от изпускателната система. Същевременно увеличава ускорението и мощността. Стабилизира работата на двигателя ..

17,00 лв.

Спрей за спукани гуми Bardahl

Спреят за спукани гуми на Бардал е отлично решение за автомобили, в които производителите не са монтирали резервни гуми. Съвместим е с всички безкамерни или камерни гуми, като лесно и бързо поправя и надува вашата спукана гума без демонтаж и без инст..

19,80 лв.

Спрей против свирене на накладки Bardahl

Професионален спрей за смазване на спирачните механизми, базиран на графит и синтетична грес, спиращ свиренето, вибрациите и скърцането на спирачките. Издръжлив на високи температури, вода и солни пръски. Препоръчва се за всички видове превозни средс..

27,00 лв.

Показани са от 1 до 34 от общо 34 резултата на (1 страници)