Поръчай

Антифризи Bardahl концентрат

Син антифриз концентрат Bardahl тип C
Син антифриз концентрат Bardahl тип C

Син антифриз концентрат Bardahl тип C, несъвместим с други антифризи тип D. Не съдържа никакви фосфати, силикати, нитрити, амини и борати. Формулиран на база етилен-гликол, отговарящ на всички европейски изисквания. Не е агресивен към покритията на д..

15,00 лв.

Универсален жълт антифриз Bardahl - концентрат
Универсален жълт антифриз Bardahl - концентрат

Универсален жълт антифриз концентрат Bardahl с отлични антикорозионни свойства върху чугун, стомана, алуминий, месинг, мед и припой. Много добра стабилност към "твърда вода" и много добри противопенни свойства на охладителна течност. Съвместим с всич..

15,00 лв.

Универсален червен антифриз Bardahl - концентрат
Универсален червен антифриз Bardahl - концентрат

Универсален червен антифриз Bardahl тип D, разработен спрямо строгите изисквания на ЕС. Отговаря и надминава изискванията на повечето международни и европейски стандарти: SAE J 1034; AFNOR NF R 15-601; BS 6580(1992); ASTM D3306 & D4985; -NATO S 7..

15,00 лв.

Показани са от 1 до 3 от общо 3 продукта на 1 страници. Продукти за сравнение (0)

Bardahl предлага богата продуктова гама антифризи, както и добавки за решаване на проблеми с охлаждането на автомобила.
 
Основните причини, заради които системите за охлаждане на двигателя са пълни с антифриз са постоянната защита от замръзване, постоянното охлаждане заради свойствата на разсейване на топлина, защита на металните, пластмасови и гумени части, предотвратяване запушване на радиатора чрез образуване на утайка и ръжда.
 
Антифриз Бардал се предлага в много цветове; червен, син, зелен и жълт. Цветът се използва за разпознаване. Смесването на различни видове охлаждащи течности не е препоръчително. Смесването на различни антифризи може да причини проблеми като теч от водната помпа и уплътненията. Те не се появяват незабавно, а възникват постепенно.

Винаги добавяйте предписаният от производителя. Възможна е малка загуба на антифриз във времето, но когато редовно доливате трябва да използвате добавката Bardahl за спиране на течове от радиатора и в краен случай да помислите за смяната му.